Amenajarea gradinii

#paste #amenajare gradina #decoratiuni paste #organizare petrecere # petrecere de paste

Cum sa organizezi o petrecere de Paste in gradina ta

Cum sarbatoarea Pastelui se apropie, zilele libere sunt un prilej minunat pentru a organiza o petrecere care sa te ajute sa te relaxezi si sa uiti de probleme. Daca se anunta conditii meteo favorabile, cel mai bun loc in care poti sa organizezi o petrecere este chiar gradina din curtea ta. Iata cateva ponturi pentru a organiza o petrecere reusita de Paste.


1. Alegerea invitatiilor pentru petrecere

Pentru a organiza o petrecere reusita de Paste este important sa faci totul ca la carte. Asadar, alege invitatii speciale in care sa specifici ora, data si locul evenimentului. Pentru ca invitatii sa fie pregatiti pentru o petrecere in aer liber, mentioneaza faptul ca locul petrecerii va fi in gradina ta.

Invitatiile pot fi tiparite sau le poti trimite prin intermediul mediului online. Este important sa precizezi ca ai nevoie de confirmarea participarii lor la evenimentul organizat de tine, pentru a sti cum organizezi spatiul si cum sa alegi meniul pentru petrecere.


2. Decorarea gradinii pentru petrecere

Fiind o petrecere organizata cu ocazia sarbatorii de Paste este ideal sa amenajezi locul unde se va tine petrecerea in conformitate cu specificul acestei sarbatori. Astfel, poti alege sa decorezi gradina cu iepurasi decorativi, poti pune cosuri cu oua pe fiecare masa, iar florile specifice primaverii, precum lalelele, crinii, narcisele, nu trebuie sa lipseasca din peisaj.

Pentru fetele de mese poti alege culori pastelate, pentru a induce veselia si starea de bine invitatilor la petrecerea de Paste.


3. Alegerea meniului pentru petrecere

Pentru petrecerea de Paste poti alege un meniu in care sa incluzi gustari usoare, precum sendvisuri, oua umplute, legume sau chiar salate de fructe. In plus, poti adauga platouri care sa includa drobul, pasca si cozonacul - alimente traditionale pentru sarbatoarea de Paste.

De asemenea, daca la petrecere vor fi si copii este bine sa adaugi in meniu si diferite tipuri de dulciuri. Poti alege prajituri in forma de iepurasi, oua de ciocolata sau diverse tipuri de bomboane.

In ceea ce priveste bauturile, este important sa ai "de toate pentru toti". Bauturile alcoolice trebuie sa fie diverse, astfel incat sa fie si pe placul celor carora le plac bauturile tari, dar si pentru cei care prefera bauturile soft. Nu uita de sucurile pentru copii si apa plata pentru cei carora nu le plac bauturile dulci.

Sursa foto: smithpartyof5.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare