Amenajarea gradinii

#iluminare gradina #amenajare terasa #amenajare gradina #corpuri de iluminat

Cum sa iti iluminezi gradina. Un ghid util

Vine vara, iar gradina va deveni principalul loc de relaxare, in care vei cauta racoarea in serile innabusitoare. Si pentru ca nu poti sta in bezna, oricat de romantica ti s-ar parea lumina plapanda a lunii, iata cateva solutii pentru iluminarea terasei si a gradinii:

Benzi cu leduri

Sursa foto: rusacc.com

O prima varianta ar fi delimitarea spatiilor cu ajutorul benzilor cu leduri. Sunt, de fapt, un fel de furtune luminoase precum cele folosite de Craciun pentru decorarea exteriorului casei, numai ca in aceasta situatie le folosesti pentru a marca marginile aleii sau ale piscinei ori treptele de acces, in caz ca exista. Solutia este si una estetica, intrucat aceste benzi luminoase sunt si decorative, dand stralucire spatiului exterior.

Mai poti imbraca si trunchiul pomilor din gradina sau poti contura cu ele marginea unei bancute, dar totusi foloseste-le cu moderatie, astfel incat sa nu impopotonezi mult prea mult curtea.

Sursa foto principala: freshpalace.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului