Amenajarea gradinii

#relaxare gradina #amenajare gradina #gradina

Cum iti poti transforma gradina in cel mai bun loc de evadare cu familia in weekend

Vacantele pot fi scumpe de cele mai multe ori, iar timpul pe care il ai la dispozitie este limitat. Asta nu inseamna ca nu exista o cale simpla sa te poti relaxa alaturi de prieteni si familie si sa profiti de vremea excelenta de afara, odata cu apropierea verii. Daca stai la casa si te bucuri de o curte, atunci acest spatiu se poate dovedi a fi cel mai bun loc de relaxare pentru tine si ai tai atunci cand resursele de timp si financiare sunt mai limitate. Cu mici imbunatatiri, orice spatiu verde se poate transforma rapid in oaza de liniste care te va ajuta sa iti reincarci bateriile si sa uiti pentru cateva zile de problemele curente.

Cum iti poti transforma gradina in cel mai bun loc de evadare cu familia in weekend

Amenajeaza-ti un spatiu pentru gratar in curte

E sfarsit de saptamana, afara e soare si e cald, dar nu ai timp sa pleci pana la munte sau la mare si inapoi. O zi petrecuta la gratar cu cei mai buni prieteni si familita ta poate insemna cea mai la indemana si potrivita forma de relaxare la care poti apela. Amenajeaza-ti in curte un spatiu pentru gratar, ia-ti mobila pentru gradina care se potriveste gusturilor tale si fiecare zi libera se va transforma in timp de calitate petrecut alaturi de toate persoanele importante din viata ta.

O piscina si un spatiu de joaca pentru cei mici

Nu te grabi sa tragi concluzii. Nu vorbim despre o piscina reala, care e foarte scumpa si greu de intretinut, ci despre o piscina gonflabila, perfecta pentru zilele toride si pentru distractia celor mici din familie. E usor de montat si de intretinut si ii va tine pe copii ocupati toata ziua. De asemenea, un spatiu de joaca, fie ca este de volei, fotbal sau badminton, s-ar putea dovedi extrem de distractiv chiar si pentru adultii veniti la petrecerea de weekend la gratar.

Poti planta o gradina cu flori

Pentru multe persoane, gradinaritul este o forma de relaxare, iar atunci cand ai spatiul tau verde si stii ca poti transforma curtea casei intr-un loc cu totul special, timpul liber poate fi investit intr-un astfel de hobby care intr-un final va da si un rezultat cu totul special. Mai mult, plantele reprezinta mai mult oxigen, iar munca fizica pe care o vei depune in gradina iti va aduce un plus de sanatate, pentru ca iti vei pune sangele in miscare. Intr-un final, te vei bucura de un loc care iti va oferi inapoi si satisfactie pentru toata munca depusa.

Oricare ar fi pasiunile si dorintele tale si oricat timp liber ai avea la dispozitie, o curte a casei amenajata dupa placul tau te va ajuta sa te bucuri mai mult de ceea ce ai si sa gasesti solutii excelente chiar si atunci cand o plecare din oras nu iti este la indemana.

Sursa foto: Shutterstock / Copyright: Syda Productions

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului