Amenajarea gradinii

#halloween #gradina #amenajarea gradinii

Cum decorezi gradina de Halloween

Halloween -ul poate fi un motiv bun pentru a iesi din monotonia vietii de zi cu zi si a-ti antrena familia intr-o activitate amuzanta si relaxanta: . Iata cateva idei pentru a-ti transforma gradina intr-un loc infricosator:


1 Creeaza cateva felinare inspaimantatoare din dovleci cu dimensiuni diferite. Foloseste un marker pentru a desena un chip infricosator pe dovleac dupa care sculpteaza-l cu ajutorul unui cutit bine ascutit. Adauga-i par, palarii sau panglici pentru a-i da felinarului un aspect mai inspaimantator sau amuzant, in functie de preferinte.


Citeste mai multe despre:


Sursa foto: www.utahagenda.com

2 Foloseste hartie colorata pentru a crea decoratiuni specifice Halloween -ului – fantome, pisici negre, vrajitoare , animale infricosatoare pe care le poti lipi pe gard sau pe geamul casei.

Sursa foto: www.thisnext.com


3 Cauta pe internet un desen grafic sau o fotografie cu un liliac si printeaz-o de cateva zeci de ori. Decupeaza apoi liliecii si aseaza-i de-a lungul unei sfori. Cu ajutorul “ghirlandei infricosatoare” vei putea impodobi apoi arbustii din gradina.

Sursa foto: www.desktoppub.com


4
Confectioneaza o sperietoare de ciori. Ai nevoie de haine vechi, doua bete solide – poti folosi o coada de matura sau un , hartie mototolita si frunze uscate. Fixeaza cele doua bete in forma de cruce (unul va fi trunchiul, celalalt bratele) si aseaza hainele pe elea. Leaga manecile si umple apoi hainele cu hartie mototolita si frunze uscate. Capul sperietorii de ciori poate fi un dovleac sculptat sau o punga de hartie pe care a fost desenata o fata infricosatoare.

Sursa foto: www.picsdigger.com


5 Tot cu ajutorul unor bete poti sa creezi fantome. Imbraca o matura sau un mop intr-un cearceaf lung sau o bucata de material de culoare alba si infringe capatul in pamant. Cu ajutorul unor carioci deseneaza apoi ochii infricosatori ai fantomei.

Sursa foto: www.jupiterimages.com


6 Cumpara capuri de schelet din comert si foloseste-le pentru a crea un gard inspaimantator. In spatele gardului poti aseza o bucata de carton pictata asemenea unei pietre de mormant.

Sursa foto: www.racheshop.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului