Amenajarea gradinii

#pergole terasa #pergole #pergole retractabile

Ce tip de acoperis ai alege pentru terasa ta? Despre acoperisuri retractabile

Terasa este un spatiu destinat relaxarii si clipelor petrecute in liniste in familie. Cu cat acorzi mai multa atentie amenajarii terasei, cu atat te vei bucura de un spatiu care te va umple de energie, atat tu, cat si ceilalti membri ai familiei si prietenii care iti trec pragul. Ideile inovatoare oferite de Sun Leader reprezinta alternative la inchiderile utilizate in mod traditional pentru terase, alternative atractive ca design si, de asemenea, foarte practice. Afla, deci, ce tip de acoperis ai alege pentru terasa ta, dupa ce citesti uratoarele randuri despre acoperisuri retractabile.

Pergole Bioclimatice ideale pentru terasele rezidentiale si comerciale

Pergolele retractabile satisfac cele mai moderne nevoi si te ajuta sa ai o terasa pe care o poti folosi in orice anotimp. Toate pergolele de la Sun Leader sunt usor de folosit, au demonstrat o rezistenta deosebita si sunt personalizate in functie de nevoile pe care le ai.

Ideale pentru terasele de orice tip, pergolele bioclimatice cu acoperis retractabil din lamele de aluminiu sunt potrivite pentru orice sezon. Iernile in care ninge foarte mult si zapada se depune de la o ora la alta, nu va afecta terasa deoarece aceste pergole sunt deosebit de rezistente. Recomandate inclusiv in zonele montane, acestea vor incanta turistii datorita aspectului elegant si a utilitatii lor.

Confort si rezistenta cu pergolele Flat

Acoperisurile retractabile cu capriori drepti asigura un design minimalist dar, in acelasi timp, sunt elemente de protectie pentru terasele rezidentiale si nu numai. Acest tip de acoperis mobil reprezinta o varianta ideala atunci cand terasa ta este expusa la soare, ploaie, vant sau alte fenomene extreme.

Indiferent de capriciile vremii, te bucuri de confort total atunci cand iti petreci cateva ore in compania prietenilor pe terasa. Pergola retractabila de tip Flat este simpla dar inteligenta, actionata electric si pregatita pentru uz casnic si nu numai.

Un aspect deosebit cu pergolele de tip Spline

Terasa ta va capata o nota de eleganta datorita formei curbate a capriorilor acoperisului retractabil. In plus fata de designul modern si foarte atractiv, aceste acoperisuri retractabile vin si cu avantajul rezistentei la zapada asa ca, in cazul in care detii o terasa comerciala, activitatea ta nu va trebui sa se opreasca odata cu venirea iernii.

Pergola Spline este acel plus de eleganta si protectie de care ai nevoie.

Construirea terasei de la 0 cu ajutorul pergolelor de tip Vault

Alegeri inspirate pentru terasele in care vrei sa organizezi evenimente sau chiar pentru terase de restaurante si hoteluri, pergolele de tip Vault iti permit constructia unei terase de sine statatoare pentru a-ti asigura un spatiu separat pentru proiectele tale. Forma curbata a acestui acoperis retractabil ofera un aspect modern si usor de remarcat.

Pergolele retractabile moderne te ajuta ca timpul petrecut pe terasa sa fie mult mai placut, iar in cazul in care activezi in domeniul HoReCa iti garanteaza continuitatea indiferent de sezon. Sistemul automatizat este foarte usor de utilizat si de monitorizat, iar rezistenta pergolelor Sun Leader te ajuta sa iti extinzi activitatea.

Sun Leader este singurul brand din Romania care realizeaza pergole retractabile de 11.5 m deschidere fara stalpi intermediari, iar echipa are o experienta de 700mp de pergole retractabile instalate in mai putin de o luna. Aceste date confirma calitatea serviciilor, dar si expertiza, compania fiind un adevarat lider in acest domeniu pretentios.

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului