Amenajarea gradinii

# sun leader #pergola retractabila #pergola #terasa

Cat costa sa acoperi o terasa cu pergola retractabila? Un acoperis pentru orice anotimp, cu Sun Leader

Majoritatea oamenilor adora sa stea in aer liber, sa se conecteze cu natura si sa se bucure de razele blande ale soarelui. Suntem construiti sa ne placa, deoarece pentru starea de sanatate atat fizica, cat si psihica, aceasta conexiune este cruciala. Cat costa sa acoperi o terasa cu pergola retractabila, pentru ca tu sa te bucuri de natura sub un acoperis pentru orice anotimp, afli cu Sun Leader.

Cand este placut afara, ne putem bucura de natura. Insa vremea este destul de capricioasa uneori la noi in tara, iar noi nu ne putem ocupa suficient de starea noastra de bine. Poti si tu sa te destinzi si sa te incarci cu natura in orice anotimp chiar pe terasa ta, daca alegi sa o amenajezi inteligent, cu sisteme de acoperire si inchidere de ultima generatie de la Sun Leader.

Un acoperis pentru orice anotimp, cu Sun Leader

Esti in contact cu natura si te bucuri de lumina si soare in timp ce iti bei cafeaua, citesti o carte, lucrezi de acasa sau iei pranzul cu familia.

In primul rand, pentru o terasa versatila si functionala in orice sezon, ai nevoie de o pergola retractabila - acoperis retractabil pentru terase confectionat din membrana PVC sau lamele de aluminiu.

Daca analizezi proiectele finalizate de Sun Leader, o sa vezi ca poti sa iti construiesti o terasa de la zero, oriunde ai un spatiu (la mare, la munte sau in mijlocul orasului) sau o poti construi in continuarea unei cladiri (casa, restaurant, hotel etc) cu prindere pe unul dintre peretii acesteia.

Toate acoperisurile retractabile marca Sun Leader sunt concepute astfel incat sa fie 100% impermeabile, chiar si acolo unde exista sisteme imbinate. Daca vrei sa te bucuri de protectie si confort tot timpul anului, tot ceea ce mai trebuie sa faci este sa inchizi terasa cu pereti din sticla.

Cat costa sa acoperi o terasa cu pergola retractabila?

Pretul pergolei este influentat de:

- tipul materialului din care este confectionata, 

- marimea spatiului care trebuie acoperit

- modul de prindere a pergolei.

O investitie in pergole retractabile merita toata atentia, in special in comparatie cu un acoperis fix. Aceasta te ajuta sa te bucuri din plin atat de soare si deschidere, cat si de protectie impotriva conditiilor meteo nefavorabile. In plus, garantia unui astfel de acoperis ajunge pana la 30 de ani, in functie de modelul ales.

Pentru a afla ce ti se potriveste, cere o oferta pentru acoperire terase de la Sun Leader si in functie de dorintele tale vei putea afla un pret.

Pretul unui acoperis retractabil pentru terase mai este influentat si de accesoriile suplimentare. Astfel, poti opta pentru integrarea in acoperis a unui sistem de iluminare cu dimmer pentru reglarea intensitatii luminii. Sau a unui sistem audio daca iti face placere sa asculti muzica. Iti poti alege si culoarea favorita a acoperisului!

In cazul pergolelor bioclimatice, umplerea lor cu spuma poliuretanica pentru confort termic in timpul iernii, este tot optionala si influenteaza pretul final. Insa influenteaza si experienta de pe terasa ta.

Daca erai nerabdator sa ai un coltisor de relaxare modern si cautai o oferta de acoperire terase, nu mai sta pe ganduri - contacteaza echipa Sun Leader - profesionisti in sisteme de acoperire si inchidere a teraselor. Vei primi un pret pentru pergole retractabile in functie de spatiul tau si de ceea ce iti doresti.

De masuratori se va ocupa un inginer cu experienta din echipa, iar totul va fi facut fara greseala, pe comanda. De asemenea, echipa se ocupa si de montaj pentru pergole si de cele mai mici detalii pentru ca tu sa fii multumit.

Nu conteaza daca vrei o terasa mica sau mare, putem acoperi si amenaja orice tip de spatiu cu pergole retractabile. Designul atractiv, potrivirea cu orice stil arhitectural si functionalitatea lor te vor incanta atat pe tine cat si pe cei care te vor vizita.

 FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare