Amenajarea gradinii

#beton vibropresat #pavarea curtii #pavaj dale #elis pavaje #pavaj

Alege pavele pentru amenajarea moderna a curtii!

O curte sau o terasa amenajate cu pavele arata deosebit din punct de vedere estetic. Vorbim, practic, de prima carte de vizita pe care o oferi oaspetilor, motiv pentru care totul trebuie sa arate impecabil. Pavelele sunt rezistente, usor de intretinut si mai usor de intretinut.

Alegerea materialelor pentru amenajarile exterioare nu este deloc usoara. Cu totii ne dorim sa alegem acele materiale care sa se potriveasca perfect atat din punct de vedere practic, cat si estetic. In plus, calitatea si rezistenta sunt criterii esentiale, deoarece amenajarile exterioare sunt o investitie de durata, de care trebuie sa te bucuri ani la rand.

Iata, pe scurt, principalele beneficii cand iti amenajezi curtea cu pavele vibropresate, de calitate.

Raportul excelent calitate – pret

Chiar daca, la prima vedere, asfaltul sau betonul pot fi variante de luat in calcul prin prisma pretului mai mic de achizitie, pe termen mediu si lung iesi in pierdere. Asfaltul se deformeaza, se erodeaza usor si ofera un aspect simplist, banal. Betonul turnat sufera si el din cauza variatiilor de temperatura si nu este atractiv din punct de vedere estetic.

Amenajarea cu pavele este optiunea celor care isi doresc calitate, un spatiu exterior perfect organizat si versatil, care se poate modifica usor in timp. In vreme ce covorul asfaltic sau cimentul trebuie inlocuit cu totul in momentul deteriorarii, in cazul pavelelor, acestea pot fi inlocuite bucata cu bucata, la nevoie, cu costuri mult mai mici, intr-un interval scurt de timp, fara urme vizibile.

Gama bogata de forme, dimensiuni si culori

Un alt avantaj major al unei amenajari cu pavele este dat de estetica acestora. Pavelele sunt disponibile in zeci de forme, culori si texturi dintre cele mai diverse, astfel incat sa se plieze perfect pe necesitatile spatiului caruia ii sunt destinate.

Clienții au la dispoziție o mare varietate de modele din care pot alege: forme, culori, dimensiuni și suprafețe diferite, pentru a fi cat mai usor de integrat in stilul arhitectural al constructiei.

Daca pana de curand pavelele traditionale, dreptunghiulare sau in forma de T (asa cunoscuta forma de “piscot”) erau cele mai cautate, in prezent clientii se indreapta si spre modele moderne: pavele de mari dimensiuni, mix de dimensiuni, de mici dimensiuni, in forme geometrice variate si, nu in ultimul rand, cele inspirate din natura, care amintesc de forma unei frunze sau a unei flori.

Poti alege pavele vibropresate monocrome, colormix (amestecuri de culori) sau in degrade-uri, suprafata putand fi neteda, neregulata, “spalata” sau antichizata. Producatorii de renume au in paleta coloristica peste 25 de culori si nuante, in culori reci si calde, astfel incat alegerea ta sa fie usurata.

Tehnologie moderna, calitate certificata, rezistenta de zeci de ani

Procesul de fabricatie al pavelelor din beton vibropresat presupune turnarea betonului semi-uscat in matrite din otel, iar presa vibratoare,  acționata hidraulic, coboara, comprimand betonul si eliminand apa si aerul in exces. Procesul este total automatizat, iar produsele obtinute respecta standardele europene in domeniu din punct de vedere al calitatii si rezistentei.

De aceea, acest tip de pavele s-a dovedit, in zeci de ani, solutia ideala pentru amenajarea exterioara a spatiilor: terase, alei, trotuare, platforme, parcari si chiar strazi si drumuri de acces. 

Durata medie de viata a unei lucrari de pavaj corect efectuate, de catre montatori autorizati, este de 15-20 de ani.

Elis Pavaje, liderul pietei de pavele si produse din beton vibropresat din Romania, ofera o garantie de 5 ani pentru produsele sale.Pavelele din beton vibropresat de la Elis Pavaje sunt o solutie performanta pentru amenajarea curtii. Fie ca alegi pavajul cu o cromatica variata, fie pe cel care imita dalele din piatra de pe celebra Via Appia, ori un pavaj eco-green, care lasa pamantul sa respire si care faciliteaza absorbtia apelor pluviale, toate acestea si multe altele sunt variante pe care trebuie sa le iei in calcul la amenajarea curtii, a terasei sau a aleilor casei tale.

www.elis.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare