Amenajarea gradinii

#pergole retractabile #terasa casa #pergole

Amenajeaza o terasa cu durata de viata lunga, pentru tine si familia ta

Fiecare pas pe care il faci in amenajarea locuintei la care ai visat dintotdeauna este extrem de important. Fie ca vorbim despre alegerea culorilor in design interior, sau ca ne referim la anexele din jurul locuintei tale, cu siguranta vrei ca fiecare ban cheltuit sa reprezinte mai degraba o investitie in bunastarea familiei tale. O terasa atent amenajata si gandita in asa fel incat sa reziste zeci de ani in viitor este o investitie reala in starea de bine a tuturor celor din casa. O constructie trainica si ideile moderne pot sa faca din acest spatiu o terasa cu durata de viata lunga pentru tine, familia ta si toti vizitatorii.

 

Cum sa alegi terasa locuintei tale. O terasa cu durata de viata lunga

Atunci cand alegi tipul de terasa nu este exclus sa te gandesti la o varianta traditionala care, pe moment, poate sa ti se para mai accesibila din punct de vedere al bugetului. Inainte de a te grabi sa iei in calcul aceasta decizie, gandeste-te la o modalitate moderna. In asa fel incat banii alocati sa reprezinte o investitie pe termen lung.

Sun Leader vine cu propuneri inovatoare, proiecte de terase All Seasons utile indiferent de anotimp care vin si cu garantii de zeci de ani. Tine cont de faptul ca Sun Leader utilizeaza numai materiale de calitate, iar echipa de specialisti are la activ sute de mii de metri patrati de terase instalate.

Sistemele automatizate fac viata mai usoara pentru tine si familia ta

Acoperisurile retractabile te ajuta sa utilizezi terasa indiferent ca este vara sau ca este iarna, bucurandu-te in fiecare zi de confort si protectie. Pergolele moderne se actioneaza foarte simplu printr-un sistem automatizat. Monitorizarea unor pergole retractabile necesita doar utilizarea unei aplicatii pe telefon sau o telecomanda. Daca este vara si te afli pe terasa cu intreaga familie, iar o ploaie ameninta sa vina, pur si simplu trebuie sa apesi cateva butoane pe telecomanda sau sa utilizezi aplicatia mobila si imediat acoperisul iti garanteaza protectie si confort.

Timp de calitate si stare de bine pe terasa

Daca iei cea mai buna decizie si anume aceea de a investi in bunastarea familiei tale, cu siguranta te vei bucura de o terasa moderna si vei petrece multe ore reconfortante alaturi de toti cei dragi. Indiferent ca optezi pentru pergole Bioclimatice, Flat sau Spline, aceste pergole moderne reprezinta variante extrem de confortabile si iti permit sa folosesti terasa in orice zi a anului.

Banii alocati pentru amenajarea unei terase moderne trebuie considerati o investitie de viitor, o investitie profitabila deoarece constructia este trainica, iar viata devine mai usoara si mai frumoasa pentru toti cei dragi. Sun Leader este o companie de top in acest domeniu, iar proiectele rezidentiale si comerciale care recomanda acest brand sunt idei de referinta. Valorile de baza ale Sun Leader sunt durabilitatea, calitatea si utilitatea, iar aceste valori se reflecta direct in fiecare instalare facuta. Terasele amenajate pentru orice anotimp te ajuta sa petreci timp de calitate in compania tuturor celor dragi si transforma locuinta ta intr-un spatiu mult mai primitor.

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare