Amenajarea gradinii

# curtea casei #beton amprentat #beton #curte

Alege beton amprentat pentru curtea casei tale si cu siguranta vei ramane placut surprins!

Betonul amprentat reprezinta acea varianta excelenta pentru a obtine o suprafata perfecta in ceea ce priveste atat pavajele interioare, dar in special pavajele exterioare.

 

Acest beton amprentat este un tip de beton texturat si care se poate vopsi astfel incat sa dea acea iluzie a unor modele asemanatoare cu piatra, caramida, lemnul si asa mai departe, fiind disponibile o multime de finisaje. De asemenea, aceasta varianta a betonului amprentat, este si un foarte accesibila ca pret, precum si foarte rezistenta in timp.

Betonul amprentat sau decorativ este de obicei colorat prin doua proceduri, fie prin utilizarea metodei de colorare integrala, fie prin utilizarea unui intaritor de culoare. In ceea ce priveste prima procedura, culoarea este amestecata in beton pentru a-i da o nuanta naturala, in timp ce in cea de-a doua, culoarea este pulverizata pe beton in primele etape ale procesului de finisare.

Unul dintre cele mai mari si importante avantaje ale betonului amprentat, se refera la posibilitatile nenumarate in ceea ce priveste design-ul si culorile, tocmai de aceea fiind o varianta extrem de apreciata si din ce in ce mai aleasa pentru pavarea curtilor si nu numai.

Un alt avantaj foarte important, se refera si la faptul ca betonul amprentat se realizeaza in trei pasi foarte simpli, adica prin turnarea sapei de baza, realizarea amprentarii iar la final, sigilarea suprafetei. Procesul nu este unul de durata, timpul de lucru efectiv fiind unul foarte scurt, doar avand nevoie sa asteptati sa se usuce straturile.

Daca sunteti in cautarea unor adevarati experti in beton amprentat, atunci trebuie sa luati legatura cu cei de la Beton Expert, deoarece acestia va pot oferii printre cele mai bune solutii astfel incat sa puteti avea garantia ca veti lua alegerea perfecta, o alegere de durata, in functie de nevoile pe care le aveti.

Pentru a putea gasi exact acele servicii in materie de beton amprentat, acum aveti de unde alege si puteti sa optati si pentru acel beton amprentat cu Alfa Beton deoarece si aici puteti gasi acea solutie optima, la numai un simplu click distanta, fiindu-va puse la dispozitie o toate detaliile de care aveti nevoie.

De asemenea, o alta optiune extrem de avantajosa din toate punctele de vedere in ceea ce priveste alegerea betonului amprentat potrivit, este si acel beton amprentat cu Virutex Pavaje. Exipa Virutex Pavaje are o experienta in domeniul de peste 15 ani si va ofera un pret mai mult decat avantajos astfel incat sa va puteti duce la bun sfarsit planurile si sa va puteti bucura de un rezultat pe masura asteptarilor.

Alegand betonul amprentat, trebuie sa stiti ca va veti putea bucura si de o intretinere foarte usoara. Suprafata betonului amprentat este uniforma, neteda si usor de calcat. Toate acestea il fac mai ieftin de intretinut, iar curatarea betonului stantat necesita, de asemenea, un efort minim, mai ales datorita faptului ca are acel strat de lac protectiv. Este suficienta o simpla solutie pentru curatare, ori un simplu jet de apa. In plus, datorita rezistentei sporite in timp si la greutate, este mai putin probabil sa se crape, prevenind astfel buruienile sa rasara din pamant.

Ca orice alt tip de material, chiar si betonul amprentat nu este imun la eroziuna ce poate sa fie cauzata de diverse substante chimice dure, scurgeri de combustibil, chiar si anvelopele fierbinti, obiecte ascutite si asa mai departe, iar acesta va necesita din cand in cand, o mica reimprospatare cu un strat nou de lac, astfel incat sa-si pastreze acel look special.

Apeland la echipe de profesionisti precum sunt cele mentionate anterior, cu siguranta nu veti intampina nici un fel de problema si veti realiza o investitie cu adevarat inteligenta. Toate detaliile va sunt puse la dispozitie la numai un simplu click distanta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului