Amenajarea gradinii

# acoperis retractabil #pergole #acoperis

Acoperisuri retractabile urbane pentru terase la casa

Ai o gradina frumoasa, cu o priveliste de care vrei sa te bucuri atunci cand stai pe terasa?

Stilizeaza terasa intr-un stil Urban dar practic si adaptabil oricarei circumstante! Pergola cu lamele de aluminiu aduce confort si relaxare ACASA. Descopera si tu cum se configureaza niste acoperisuri retractabile urbane pentru terase la casa, alaturi de Sun Leader!

Ce inseamna o pergola Urbana?

Stilul urban de reamenajari poate fi prezent si pe terase, si ia forma pergolelor de aluminiu in consola. Acestea sunt subtile si aduc teraselor un aer urban, elegant, alaturi de o priveliste fara bariere!

Protectia pe care o ofera este egala cu performanta unor pergole obisnuite. Insa in ce constau diferentele dintr-o pergola retractabila de tip urban si una obisnuita?

1. Tirantii de sustinere. Din punct de vedere tehnic, ceea ce scoate in evidenta acest tip de pergole este prezenta tirantilor de prindere. Acestia inlocuiesc stalpii de sustinere, sunt instalati in partea superioara a pergolei (unde se face prinderea de peretele de sprijin, dar mai sus) si sustin pergola retractabila fara sa mai fie nevoie de stalpi.

2. Eliberarea spatiului pe terasa. Ceea ce fac acesti tiranti este sa elimine orice bariera fizica sau vizuala de pe terasa si sa creeze un spatiu liber pentru miscare. Acest aspect este foarte important in cazul teraselor de dimensiuni mai reduse si pentru terasele care nu se vor inchise ulterior. Faptul ca nu mai exista stalpii de sustinere necesari pentru prinderea unor sisteme laterale de inchidere face ca inchiderea terasei sa nu mai fie posibila in aceasta varianta decat cu interventii suplimentare.

3. Eleganta, stil si design modern. Pe langa caracteristicile tehnice care fac acest tip de pergola atat de practica, si detaliile legate de design sunt foarte importante. Modul de prindere a pergolei, incadrarea structurii in culorile terasei si accesoriile ofera eleganta si confortul mult dorite.

Pergolele in consola, panoramice si elegante

Ceea ce face ca aceste pergole sa fie atat de speciale este deschiderea lor data de lipsa stalpilor de sustinere. Prinderile cu tiranti superiori care nu blocheaza campul vizual sunt un mare avantaj daca vrei sa te relaxezi privind natura si peisajul! Prin urmare, daca ai o terasa la casa si vrei sa te bucuri la maximum de privelistea spre gradina, pergola in consola iti deschide orizonturile.

Pergola in consola nu aduce un aer urban si modern doar teraselor la casa, ci completeaza cu succes si terasele urbane din mijlocul orasului. Fiind potrivite teraselor de mici dimensiuni, constructiile de acest tip acopera cu succes spatiile de relaxare urbane. Altfel este panorama asupra orasului din confortul terasei tale sigure!

Acoperisurile retractabile de tip pergola electrica, cu actionare prin telecomanda sau aplicatie mobila, reprezinta viitorul teraselor moderne. Fie ca vorbim de spatii private sau comerciale, de terase mici sau mijlocii sau de terase in urbe sau la casa, pergolele retractabile in consola sunt o solutie practica si atractiva de acoperire. Te intereseaza si pe tine aceste acoperisuri retractabile urbane practice pentru terasele la casa sau la oras? Contacteaza echipa Sun Leader si afla recomandari personalizate strict pentru spatiul tau!

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului