Amenajarea gradinii

#terasa #gradina #perne gradina #canaprea gradina #accesorii gradina #accesorizare gradina

Accesorizeaza gradina cu ajutorul unor perne minunate!

Zilele de vara transmit bucurie si iubire, iar in gradina poti petrece cele mai frumoase zile din acest sezon. Cu cat spatiul este mai confortabil, cu atat clipele vor fi mai intense. Pentru a imbunatati aspectul gradinii, astfel incat sa se potriveasca cu veselia si caldura verii, poti folosi perne cat mai colorate. Iata cateva modele care te pot ajuta sa-ti creezi o gradina de vis!


1. Perne care imita iarba

Printre cele mai frumoase modele de perne pe care le poti folosi pentru amenajarea gradinii sunt cele care imita iarba. Asaza cateva asemenea perne pe canapeaua de pe terasa si designul se va schimba complet.


2. Perne care imita florile

Imaginatia joaca un rol important in realizarea unui design inedit in gradina ta. Pentru ca terasa din fata casei sa se transforme dintr-un loc monoton intr-unul incarcat cu energie si multa buna dispozitie, poti folosi drept accesorii decorative pernele care imita florile. Vei avea astfel cactusi, bonsai, aloe sau lalele sub forma unor perne.


3. Perne colorate

Vara, gradina este extrem de colorata, intrucat infloresc foarte multe plante, insa daca spatiul din curte nu iti permite sa-ti amenajezi un "pat de flori", poti alege varianta accesoriilor decorative. Pernelele colorate, aranjate pe canapelele de pe terasa, vor insufleti atmosfera din gradina si vor crea un decor unde sa te poti destinde dupa o zi obositoare.


4. Perne cu imprimeuri geometrice

Petrece serile de vara afara, in aer liber, relaxandu-te si bucurandu-te de aerul proaspat! Pernele confectionate din pene si puf iti vor oferi cel mai bun confort si vei reusi chiar sa ai un somn odihnitor. Imprimeurile geometrice contureaza decorul terasei si transforma zona intr-un spatiu elegant de relaxare.


5. Perne de inspiratie orientala

Rasfata-te si alege produse de cea mai buna calitate, astfel incat sa te simti bine in mijlocul naturii! Pernele de inspiratie orientala nu sunt doar accesorii decorative de exceptie, dar sunt si extrem de confortabile. Acestea pot fi folosite pentru canapelele de pe terasa, dar si pentru a face hamacul din mijlocul curtii mai confortabil.



Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului