Amenajarea gradinii

#gradina #amenajare gradina #sfaturi practice #hamace #zilele de vara #modele hamace

8 modele de hamace pentru zilele de vara in gradina

Vremea frumoasa de afara te invita in mijlocul naturii, iar momentele de relaxare pot fi mai placute daca alegi sa lenevesti intr-un hamac! Gaseste, asadar, un colt luminos in gradina si monteaza un "pat de relaxare" pentru ca momentele de rasfat sa devina perfecte.


1. Hamac XXL

Acest model de hamac este potrivit pentru a petrece o zi relaxanta alaturi de persoana draga, lenevind, in timp ce razele soarelui va alinta. Confortabil si elegant, hamacul XXL este mobil si poate fi amplasat in orice loc din gradina.


2. Hamac-pat

Daca preferi confortul maxim, poti alege un hamac-pat. Acest model de hamac are si protectie impotriva tantarilor sau mustelor care ti-ar putea strica momentele de huzur si relaxare.


3. Hamac din bambus

Hamacul din bambus te duce cu gandul la peisajele exotice din Africa. Amplaseaza-l in gradina si te poti relaxa, inchipuindu-ti ca esti pe plaja si nu ai nicio grija. Acest model de hamac iti ofera solutia perfecta pentru rasfatul pe care il meriti dupa o zi de munca.


4. Hamac-scaun

Acest model de hamac este potrivit atat pentru gradina, cat si pentru spatiul din interiorul casei, mai ales pentru camerele copiilor. Este practic si nu ocupa foarte mult loc. In gradina, il poti agata de un copac, dupa care te poti bucura in voie de clipele de relaxare.


5. Hamace-pereche

De ce te-ai "lupta" cu persoanele dragi pentru "patul de relaxare", cand te poti bucura impreuna cu ele de momentele de rasfat? In acest sens, amplaseaza doua hamace identice in gradina pentru ca gelozia sa nu intervina in familie.


6. Mini-hamac

Nu este un hamac-scaun, nici un hamac XXL, in schimb este cea mai buna optiune pentru spatiile mici. Daca terenul din gradina nu iti permite sa achizitonezi un hamac mare, o buna optiune este mini-hamacul, care se "insereaza" cu succes in spatiile restranse.


7. Hamac colorat

Acest model simpatic de hamac ofera o senzatie de bine, datorita tonurilor vesele in care este colorat.


8. Hamac cu plasa

Hamacul cu plasa este recomandat in special familiilor care au copii, intrucat are si rol protector. Plasa amplasata deasupra hamacului tine la distanta insectele, astfel momentele de liniste nu vor fi intrerupte.

Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului