Amenajarea gradinii

# balansoare perfecte #terasa gradina #amenajare terasa #balansoare #terasa

7 balansoare perfecte pentru terasa din fata casei

In cazul in care te bucuri de posibilitatea de a avea o terasa in fata casei tale, atunci cu siguranta iti doresti sa o si amenajezi in cel mai placut mod. Si, pe langa plante, masa si scaune, de ce sa nu aranjezi si unul sau mai multe balansoare? Acestea sunt piese de mobilier ideale pentru a te relaxa si le poti alege in nuante cat mai vii, pentru un plus estetic.

Ti-am pregatit pentru inspiratie o selectie de sapte balansoare perfecte pentru terasa din fata casei, pe care le poti alege pentru aceasta vara.

1. Balansoar retro

Sursa foto: aquaticpoolsandhottubs.com

Un balansoar in stil retro, pe care fie il poti achizitiona direct din magazin, fie il poti obtine prin reconditionarea unuia mai vechi, se va potrivi cu aproape orice stil de amenajare ai pe terasa.

Recomandarea este insa sa alegi un balansoar in culori cat mai vibrante, precum galben, turcoaz sau chiar alb, in cazul in care iti place mai mult.

2. Balansoar din lemn

Sursa foto: i.pinimg.com

Balansoarele din lemn au un aspect clasic si pot fi integrate cu usurinta in orice tip de decor al terasei. Acestea se bucura de un amestec placut al unui design modern cu o functionalitate traditionala.

In plus, le poti decora cu orice model si culoare de perne iti doresti. Nu trebuie decat sa te asiguri ca acestea sunt rezistente la apa in cazul in care va ploua.

3. Balansoar Acapulco

Sursa foto: i.pinimg.com

Acest tip de balansoar este poate cel mai potrivit pentru mobilierul in aer liber. In general, acesta este creat din materiale de inalta calitate, avand o structura din otel si interiorul din PVC usor flexibil.

Balansoarul tip Acapulco este printre cele mai populare modele de scaune din secolul al XX-lea, fiind prima data vazut la celebritatile de la Hollywood.

4. Balansoar din rachita

Sursa foto: i.pinimg.com

Un balansoar din rachita este elegant, extrem de confortabil si usor de intretinut. Principala lui caracteristica, aceea de balansare, iti va permite sa te relaxezi mai bine dupa o zi aglomerata la birou.

De asemenea, il poti decora cu pernute decorative rezistente la apa si usor de curatat.

5. Balansoar model Dondolo

Sursa foto: pxhere.com

Modelul Dondolo al unui balansoar este caracterizat, in primul rand, prin forma deosebita a cadrului scaunului. Acest cadru este unul indoit si ofera senzatia unui model vintage. Un astfel de balansoar iti va asigura o pozitie mult mai comoda a corpului pentru ca tu sa te relaxezi asa cum iti doresti.

6. Balansoar in model industrial

Sursa foto: homedit.com

Un model de balansoar potrivit pentru o amenajare moderna a terasei este cel creat dintr-un mixt de franghie si metal. Designul sau deosebit il face sa aiba un aspect unic si sa fie ideal pentru a completa decorul terasei tale.

In plus, datorita aspectului sau minimalist, acesta nu va incarca vizual spatiul.

7. Balansoar contemporan

Sursa foto: i.pinimg.com

Un astfel de balansoar contemporan are integrat un spatar mult mai inalt comparativ cu restul modelelor, ceea ce il transforma intr-o alegere ideala din punct de vedere al confortului. Acest tip de balansoar nu este doar practic, ci si placut estetic datorita aspectului sau modern si elegant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului