Amenajarea gradinii

#sfaturi practice #depozitare obiecte #balcoane mici #depozitare balcon

6 trucuri pentru depozitarea obiectelor in balcoane mici

Intr-un balcon mic este nevoie ca obiectele de mobilier sa ocupe cat mai putin spatiu, insa sa fie cat mai practice. Dulapurile, etajerele si scaritele sunt doar cateva dintre obiectele pe care le poti folosi in balcon pentru a depozita lucrurile necesare. Iata cateva idei pentru amenajarea unui balcon mic, care iti pot fi de folos!


1. Foloseste un scaun simplu

Unul dintre cele mai accesibile obiecte de mobilier este scaunul. Foloseste un scaun din lemn pentru a sustine ghivecele cu flori agatatoare. Acestea vor creste si vor decora intr-un mod armonios spatarul scaunului.


2. Opteaza pentru mobilier 2 in 1

Daca spatiul din balcon este mult prea mic si nu ai loc sa aranjezi toate obiectele de mobilier pe care ti le doresti si de care ai avea nevoie, este bine sa apelezi la una dintre solutiile practice: mobilierul 2 in 1.

De exemplu, un cufar in care sa depozitezi diverse obiecte poate deveni, cu usurinta, o bancuta, unde sa stai sa citesti sau, pur si simplu, sa admiri peisajul. Pune cateva perne deasupra cufarului si locul tau de odihna este gata.


3. Foloseste o scara dn bambus

In balcon iti poti crea si un mic colt de natura. Foloseste o scara din bambus pentru a agata ghivecele cu flori. Astfel, iti vei amenaja o mica gradina la tine in balcon.


4. Alege dulapuri suspendate

Dulapurile suspendate reprezinta o alegere buna pentru amenajarea unui balcon mic. Astfel, vei reusi sa-ti depozitezi produsele pentru ingrijirea plantelor, ustensilele de care ai nevoie pentru treburile casnice sau alte obiecte de care te impiedici prin locuinta.


5. Foloseste rafturi inalte

Deoarece spatiul din balcon este foarte mic, este indicat sa folosesti orice loc liber pentru a-ti depozita lucrurile. Rafturile inalte care ajung pana la tavan te pot ajuta sa creezi o mica gradina, aranjand pe fiecare raft ghivece cu flori. Astfel, vei avea un perete natural in balconul tau.


6. Foloseste balustrada

Si balustrada poate deveni un suport pentru depozitarea diferitelor obiecte. In acest sens, poti folosi balustrada pentru a agata suportul de rufe sau pentru a prinde diferite sisteme de iluminat, necesare pe timpul noptii.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului