Amenajarea gradinii

#ghiveci #amenajare gradina #ghiveci gradina #modele ghiveci #ghiveci exterior

6 tipuri de ghivece spectaculoase pentru gradina ta

Vrei sa dai o nota vesela gradinii tale sau, de ce nu, sa creezi un decor elegant, sic si, in acelasi timp, spectaculos? Ghivecele te pot ajuta sa schimbi atmosfera si decorul gradinii tale foarte rapid. Iata cateva tipuri de ghivece spectaculoase cu care iti poti infrumuseta gradina:

1. Ghivecele figurine

Vrei un decor vesel in gradina ta? Atunci pune ghivecele de flori in cateva suporturi haioase ce infatiseaza cele mai indragite personaje din basme sau desenele animate. Acestea se pot gasi in general la magazinele specializate sau la producatorii de vase de ceramica.

2. Ghivecele luminoase

Daca vrei un decor spectaculos si foarte modern, asaza in gradina ta cateva boluri mari din sticla, luminoase si planteaza deasupra lor cele mai colorate flori. Aceste ghivece vor schimba rapid atmosfera in gradina ta, mai ales pe timpul noptii.

3. Ghivecele prinse de gard

Daca esti o fire romantica si vrei sa creezi in gradina ta o atmosfera boema, atunci poti alege ghivecele prinse de gard. Acestea sunt uimitoare si, daca vrei sa creezi si un contrast puternic, poti sa vopsesti gardul intr-o nuanta pe care o adori.

4. Ghivecele trunchi de copac

In cazul in care esti adept/a traditionalismului si mizezi pe un decor rustic, atunci iti poti infrumuseta gradina cu niste ghivece uimitoare in trunchiuri de copac. Acesta vor atrage cu siguranta atentia musafirilor tai prin ineditul lor.

5. Ghivecele supraetajate

Daca spatiul din gradina ta este limitat si nu vrei sa iti incarci prea mult decorul, poti sa optezi pentru niste ghivece supraetajate, prinse intre ele cu sfoara subtire.

6. Ghivecele-bicicleta

Poti realiza un decor cu adevarat spectaculos si plin de culoare in gradina ta, daca utilizezi obiectele vechi, care cu siguranta se gasesc din abundenta prin garajul tau. O bicicleta veche se poate transforma rapid intr-un ghiveci de flori uimitor daca asezi peste ea cateva cosuri de ratan pline cu flori superbe in nuante cat mai aprinse si surprinzatoare.

Sursa foto: pinterest.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului