Amenajarea gradinii

#vedete #gradina #amenajare gradina #gradini vedete

6 gradini ale vedetelor care starnesc invidia oricui

Atunci cand banii nu sunt o problema, iau nastere mici colturi de Rai pe proprietatile celebritatilor internationale. Cele mai frumoase gradini de vedete ne demonstreaza cat de frumos se poate amenaja spatiul din jurul casei, cu piscine care taie rasuflarea, privelisti spectaculoase si mobilier de lux pentru o relaxare de 5 stele.

Te invitam sa admiri cateva gradini de vedete cu adevarat impresionante, al caror aspect le face aproape ireale.


1. Gradina lui Mark Wahlberg

Actorul Mark Wahlberg este, fara doar si poate, indragostit de frumusetea pura a naturii, altfel nu ar fi investit intr-o gradina la care multi dintre noi nici nu indraznim sa visam.

Piscina inconjurata de cascade artificiale si vegetatie luxurianta seamana cu un mic golf ascuns al unei insule virgine. Pietrele par a fi stanci adevarate, iar puntea pentru bai de soare este dotata cu sezlonguri verzi, pentru a se camufla perfect in tematica naturii.


2. Gradina cuplului Chris Pratt si Anna Faris

Resedinta din Los Angeles a actorilor Chris Pratt si Anna Faris detine o gradina luxurianta, intima si superb amenajata. Piscina in forma rotunda este inconjurata de alei pavate cu piatra si sisteme de redare a focului ca intr-un semineu. Palmierii adauga un plus de farmec exotic, pe care oricine l-ar indragi.


3. Gradina lui Pharrell

Cantaretul Pharell este mandrul proprietar al unei vile de lux in Miami, cu spatiu exterior amenajat in cel mai opulent mod cu putinta: piscina asimetrica, multa vegetatie superba (inclusiv plante cataratoare deasupra bazinului) si o vedere spectaculoasa catre South Beach.


4. Gradina lui Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres se relaxeaza intr-o gradina in care vegetatia joaca un rol central: gazon intretinut la cele mai inalte standarde, tufisuri sculptate, alei din patra si o panorama paradisiaca.


5. Gradina lui Jodie Foster

Jodie Foster probabil ca adora sa se relaxeze in gradina, alaturi de grupul de prieteni. Gradina sa este un spatiu de tip lounge, cu canapele confortabile, vegetatie exotica si multa intimitate.


6. Gradina lui Bob Newhart

Veteranul actor Bob Newhart este amenajata conform princiipiilor Feng Shui, cu toate elementele naturii, pentru o atmosfera echilibrata din punct de vedere energetic: bazine cu apa circulare, cascade artificiale, vegetatie multicolora si zone de pamant amenajat cu placi din granit.



Sursa foto: ivillage.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului