Amenajarea gradinii

#piscina #amenajarea gradinii #modele piscina #piscina gradina

5 tipuri de piscine moderne

Te-ai hotarat sa iti amenajezi o piscina in curtea din spatele casei si nu stii inca ce sa alegi? Iti prezentam cateva modele de piscine moderne care ti s-ar putea potrivi, indiferent de preferintele tale, si elementele de care trebuie sa tii cont inainte de a alege modelul perfect.

Este important, inainte de a alege o piscina moderna, sa ai in vedere doua aspecte importante. Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este scopul piscinei. Vrei sa fie pur decorativa sau iti doresti sa si inoti in ea? Pe de alta pare, inainte sa alegi piscina, este indicat sa te gandesti la spatiul de care dispui.

Piscinele moderne sunt construite din materiale extrem de performante. Spre deosebire de piscinele clasice din beton, piscinele moderne sunt mai putin costisitoare, mai rezistente, impermeabile si au termen de executie mai mic.

Exista o multime de posibilitati care pot fi adaptate pentru fiecare tip de gradina sau curte. Inainte de a lua o decizie finala, este important sa analizezi designul mai multor piscine moderne pentru a-ti da seama care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.


1. Piscina pentru recreere

O piscina pentru activitati recreative si distractive are, de obicei, 1,5 m adancime. Aceasta este adancimea perfecta pentru a te juca in apa sau chiar pentru a inota.


2. Piscina pentru sarituri

Daca iti doresti o piscina pentru sarituri si scufundari, aceasta va trebui sa aiba cel putin 2.50 m. In plus, este necesr sa ai o platforma sau o placa de scufundari. Pentru siguranta, aceste piscine sunt construite in conformitate cu anumite standarde speciale.


3. Piscina "libera"

Cele mai populare piscine moderne sunt asa-numitele "piscine libere". Cele mai multe dintre ele seamana cu o oaza, au forme diferite si sunt decorate intr-un mod aparte.


4. Piscina "fara sfarsit"

Alte piscine, care sunt la mare cautare, sunt cele "fara sfarsit". La aceste piscine apa curge fara incetare, dand impresia unei cascade.


5. Piscina "suveica"

O alta minune moderna este piscina "suveica". Aceasta reprezinta o combinatie intre o piscina normala si facilitatile spa.



Foto principala: furniture.trendzona.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare