Amenajarea gradinii

#amenajarea gradinii #amenajare terasa #stiluri amenajare #decor gradina vara

5 stiluri de amenajare a gradinii pentru sezonul cald

Caldura de afara te atrage spre natura, dar nu ai timp sa mergi la picnicuri cu prietenii? Ei bine, poti alege o solutie mai simpla si sa iti amenajezi spatiul din gradina ta intr-o maniera potrivita stilului tau de viata. Iata cateva idei care ti-ar putea fi de folos in amenajarea gradinii sau a terasei casei tale.

1. Stilul romantic

Pentru un stil romantic in amenajarea gradinii sau a terasei, este recomandat sa folosesti mobilier din fier forjat. Aceasta solutie ofera un aer sofisticat, dar in acelasi timp cald si primitor. Serile de primavara petrecute in gradina sau pe terasa vor fi mereu o adevarata incantare.

2. Stilul business

De ce sa mai mergi la birou pentru intalnirile de afaceri, cand iti poti invita partenerii la tine acasa? Amenajeaza spatiul din gradina intr-un stil business si vei putea tine sedintele de afaceri in aer liber, bucurandu-te de razele soarelui si de aerul curat.

3. Stilul fancy

Daca iti place confortul, dar si eleganta, iar spatiul din gradina ta iti permite, poti alege sa iti amenajezi in stil fancy un loc de petrecere a timpului liber. Canapelele din piele, completate de un pat cu baldachin, situat langa piscina, te vor face sa te simti minunat, mai ales daca ai alaturi si cativa prieteni buni.

4. Stilul study

Nu mai este mult pana la marea vacanta de vara, insa in lunile ramase, copilul tau ar putea sa se bucure de soare si aer proaspat, in timp ce isi face temele pentru scoala. Amenajeaza un loc din gradina intr-un stil care sa nu distraga atentia copilului, insa sa il faca sa se simta bine si cu chef de munca. Mobilierul din fier forjat reprezinta o buna optiune pentru ca cel mic sa se simta confortabil, in timp ce isi desfasoara activitatile scolare in gradina.

5. Stilul casual

Relaxare, odihna si calm. Aceasta imbinare de sentimente placute poate fi resimtita petrecand timpul in gradina amenajata in stil casual. Cateva canapele comode si doua trei fotolii sunt suficiente pentru amenajarea gradinii. Fie ca alegi sa citesti, sa asculti muzica sau sa petreci timpul alaturi de prieteni, important este ca te vei relaxa in aer liber, chiar in curtea ta.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului