Amenajarea gradinii

#leagan #felinare #suport flori #accesorii gradina #tabla pentru X si Zero

5 proiecte pentru gradina pe care le poti face singur

Un scaun vechi sau pietrele de prin curte te pot ajuta sa creezi proiecte uimitoare pentru gradina. Cu imaginatie si rabdare, vei reusi sa realizezi adevarate opere de arta care sa infrumuseteze curtea. Iata cateva idei de proiecte care te-ar putea inspira!

1. Tabla pentru X si Zero

Vrei sa te joci alaturi de copilul tau prin curte si sa profiti de vremea inca frumoasa? Realizati impreuna o tabla penru jocul X si Zero, in mijlocul curtii. Pentru acest proiect ai nevoie de spray colorat, vopsea acrilica alba, pensula, pietre netede si bucati patrate de gresie sau un bustean. Este un proiect practic si usor de realizat.

2. Felinare din lumanari

Daca vrei sa economisesti bani, iti poti realiza singur felinarele pentru iluminarea curtii pe timpul noptii. Ai nevoie de borcane, de lumanari si de suporturi din fier, si proiectul tau este gata cat ai clipi.

3. Decoratiune de vant din chei

Cateva chei vechi, o creanga de la copacul din fata casei, funie si vopsea acrilica. Acestea sunt obiectele de care ai nevoie pentru a realiza o frumoasa decoratiune de vant. Coloreaza cheile in nuante aprinse si prinde-le cu funia de creanga. Proiectul va fi gata in cel mult o ora, iar gradina ta va fi mai interesanata.


4. Leagan confortabil

Uita-te in magazia cu vechituri si sigur vei gasi un scaun vechi aruncat printre alte obiecte de mobilier. Vopseste-l si fa din el suportul pentru un leagan confortabil. Cu ajutorul unei funii rezistente vei putea agata scaunul de crengile rezistente ale unui copac. Daca vrei sa fie si mai confortabil, ii poti face o husa din bureti sau pur si simplu sa pui o perna pe el.


5. Suport pentru flori

Roaba veche a bunicilor nu mai poate fi folosita pentru a cara obiecte grele? Nu o arunca, fiindca din ea poti face un suport uimitor pentru flori. Daca vrei sa fie un suport sofisticat, poti colora roaba in tonuri vibrante, dupa care sa plantezi flori in nuante complementare. In cazul in care iti place stilul vintage, o roaba fara niciun fel de imbunatatiri este solutia perfecta pentru un suport de flori uimitor.



Sursa foto: weheartit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului