Amenajarea gradinii

#obiecte gradina #umbrela #flori gradina #osie #placi lemn

5 obiecte de decor care iti pot schimba spectaculos gradina

Te-ai plictisit de decorul banal si monoton al gradinii tale si vrei sa faci o schimbare majora, care sa sparga toate tiparele? Cu cateva obiecte pe care cu siguranta le ai in casa, insa nu te-ai gandit niciodata sa le valorifici, iti poti crea o gradina sofisticata, inedita si extravaganta. Iata cateva obiecte de decor care iti vor schimba intr-un mod spectaculos gradina.

1. Osia de car

O simpla osie de car poate fi transformata intr-un decor spectaculos pentru gradina ta. Asaz-o pe verticala, monteaza pe ea cateva ghivece de lemn si planteaza in ele cele mai frumoase flori de toamna. Vei obtine cu un minim efort si costuri extrem de reduse un ornament de gradina inedit, in stil rustic, foarte sic si original.


2. Suportul de flori bicicleta

Prezinta-ti cele mai frumoase plante din gradina intr-un mod unic. Alege ca obiect de decor un suport realizat din fier forjat in forma de bicicleta. Asaza pe saua aceasteia si in cosurile din spate si fata ghivece din ceramica, pline cu flori colorate si frumos parfumate. Acesta este un concept unic care va da o nota distincta gradinii tale.

3. Umbrelele vechi

Cu siguranta ai prin casa macar o umbrela care are are manerul rupt sau orice alt defect. Nu o arunca! Foloseste-o la redecorarea gradinii tale. Intoarce-o cu susul in jos, umple-o de pamant si planteaza in ea flori superbe, in culori cat mai diverse. Astfel, gradina ta va avea un decor unic si foarte colorat.

4. Placile din lemn

Ai gasit o placa veche din lemn prin garaj si nu stii cum sa o reciclezi. Este foarte simplu. Transform-o intr-un suport de flori in forma de plansa de acuarele, cu flori cat mai colorate si cat mai diverse. In locul pensulelor, depoziteaza-ti cateva ustensile de gradinarit de care ai nevoie frecvent.

5. Scaunele vechi

Da-le scaunelor vechi pe care le ai pe langa casa o a doua sansa, transformandu-le intr-un decor de gradina original. Vopseste-le in culori cat mai aprinse, care sa ofere o nota vesela gradinii tale, si planteaza in ele cele mai inedite soiuri de plante.




Sursa foto: goodshomedesign.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare