Amenajarea gradinii

#decoratiuni gradina #buturugi #decorare buturugi #amenajare buturugi

5 moduri inedite in care poti folosi buturugile

Daca ai avut in gradina un brad batran sau castanul s-a uscat si ai fost nevoit sa il tai, nu te grabi sa distrugi trunchiul. Pot iesi lucruri absolut ingenioase daca iti pui la contributie imaginatia. Iata cateva exemple:

Transforma-o in suport pentru flori

Sursa foto: flickr.com

Un ciot de copac poate deveni un mare suport pentru flori colorate, mai ales daca este uscat si gol pe dinauntru. Tot ce trebuie sa faci este sa il umpli cu pamant reavan si sa plantezi florile care iti plac. Poti, la fel de bine, sa plantezi flori si de jur imprejurul buturugii, astfel ca vei obtine un aranjament inedit care va atrage atentia tuturor.

Sursa foto: flickr.com

Si trunchiul poate deveni o jardiniera imensa daca il fixezi bine pe pamant ca sa nu se rostogoleasca. Trebuie sa il scobesti pe interior ca sa faci loc pamantului de flori. Cu o bormasina da-i cateva gauri la baza care se sprijina pe sol pentru a permite apei sa se scurga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului