Amenajarea gradinii

#gradina #amenajare gradina #transformare gradina #colt de rai

5 idei pentru a-ti transforma gradina intr-un colt de rai, in aceasta vara

De se sa petreci timpul inchis in casa cand afara este o vreme atat de frumoasa? Gradina ta asteapta sa ii acorzi putina atentie, astfel incat sa devina principalul loc de petrecere a timpului liber, in aceasta vara. Nu mai sta pe ganduri si transforma curtea ta intr-un spatiu relaxant si primitor, creand un design de exceptie. Iata cateva idei care te pot ajuta sa-ti redecorezi gradina, in aceasta vara!


1. Planteaza flori uriase

O curte fara flori este destul de monotona si deprimanta. Pentru a schimba designul gradinii, in aceasta vara, poti planta flori uriase care sa aduca un plus de culoare curtii si sa inveseleasca atmosfera.


2. Construieste o casuta simpla in copac

Activitatile alaturi de copilul tau pot fi adevarate momente de bucurie si, in plus, pot reprezenta o solutie pentru schimbarea aspectului gradinii tale. Astfel, in aceasta vara, poti construi impreuna cu cel mic o casuta simpla in copac. Alege un arbore cat mai solid si realizeaza o minunata casuta, unde prichindelul tau sa-si petreaca timpul liber. In acest mod, vei reusi sa ii aduci o bucurie copilului tau, dar vei imbunatati si designul curtii tale.


3. Incorporeaza un "frigider" in masa din gradina

Petreceri, prieteni, veselie, bautura. Toate acestea sunt elemente definitorii pentru vara. Gradina ta poate fi locul in care sa petreci clipe de neuitat alaturi de cei dragi, iar spatiul ar trebui sa fie amenajat intr-un mod cat mai placut. Pentru realizarea unei schimbari in ceea ce priveste amenajarea curtii, poti alege sa incorporezi un "frigider" in masa din gradina. Astfel, vei pastra bautura rece, de fiecare data cand prietenii tai vin in vizita.


4. Construieste un spatiu destinat unui "foc de tabara"

Noptile de vara petrecute afara sunt extrem de relaxante si te pot reincarca cu energie. Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta, poti construi in gradina un loc unde sa faci un "foc de tabara".


5. "Imbraca" o canapea cu iarba

Pentru a crea un decor cat mai original la tine in gradina, poti "imbraca" o canapea veche cu iarba. Astfel vei imbina confortul oferit de obiectul de mobilier cu prospetimea naturii, iar designul gradinii va fi unul special.



Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului