Amenajarea gradinii

#birouri #gradina #design gradina #seminee #gratare #lampioane

5 idei inedite pentru un designul unei gradini de vis

Vacanta de vara este pe sfarsite, insa si toamna are frumusetile ei. Timpul petrecut in aer liber este o adevarata incantare, indiferent de anotimp. Compania prietenilor, dar si un decor confortabil sunt ingredientele perfecte pentru cateva clipe de relaxare. Unele idei de design iti pot fi de folos pentru a-ti amenaja o gradina de vis. Iti prezentam cateva dintre acestea pentru a-ti antrena imaginatia.

1. Design de sfarsit de vara

Chiar daca noptile incep sa fie din ce in ce mai racoroase, acest lucru nu trebuie sa te impiedice sa iti petreci timpul in aer liber. Semineele de exterior sau gratarele reprezinta solutia ideala pentru a te incalzi si chiar pentru a gati cateva gustari. Petrece timpul alaturi de prieteni, in aceasta toamna, fara sa-ti faci probleme din cauza frigului.


2. Design pentru zile lenese

Ai chef sa lenevesti in curte citind o carte sau ascultand muzica? Creeaza-ti decorul ideal folosind piesele de mobilier potrivite. O masa si cateva scaune de lemn in jur sau un fotoliu confortabil sunt doar cateva dintre optiunile tale. Si accesoriile pot contribui la crearea unui design confortabil. O vaza cu flori sau lampioanele sunt obiecte de luat in seama in amenajarea spatiului de confort.


 

3. Design pentru munca de zi cu zi

Te-ai saturat sa stai inchis in birou cate 8-10 ore pe zi? Uita de rutina zilnica si amenajeaza-ti un birou in aer liber. Foisorul din curte se poate transforma intr-un birou practic si, in acelasi timp, relaxant. Munca nu va mai fi o corvoada, ci o adevarata placere.


4. Design impartit

Daca spatiul din curte iti permite, poti crea mai multe zone de confort. Astfel, poti amenaja un loc unde sa iei masa, unul unde sa te relaxezi si altul in care sa stai la discutii cu cei dragi. Mai mult decat atat, daca familia ta este una mare, vei fi sigur ca se gaseste cate un loc pentru toata lumea.



5. Design inspirat din India

Fie ca organizezi o petrecere, fie ca iti place mult cultura indiana, iti poti amenaja curtea folosind elemente de decor din aceasta zona de pe glob. Felinarele suspendate creeaza un spatiu magic, iar statuetele si pernele colorate te ajuta sa te realxezi si sa te binedispui.






Sursa foto: living.msn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului