Amenajarea gradinii

#hranitoarea pentru pasari

5 hranitoare pentru pasari moderne pentru gradina ta

Gradina ta poate deveni un adevarat Rai pentru pasarele, daca incluzi in decorul ei si hranitoare pentru pasari care sa atraga prin design si sa adauge un plus de farmec estetic proprietatii tale. Designerii de accesorii s-au gandit la o serie intreaga de modele dehranitoare pentru pasari.


Iata cateva hranitoare de pasari moderne, cu rol practic si decorativ, din care musafirii tai zburatori se pot infrupta cu bunatati atunci cand iti viziteaza curtea!

1 Hranitoarea pentru pasari din cupru

O modalitate grozava de a atrage pasarile in gradina ta, polenizatori importanti si oaspeti care iti fac pamantul aerat, este sa atarni de un copac o hranitoare pentru pasari din cupru. Materialul lucios reflecta razele soarelui si fac dispozitivul vizibil pentru pasarele. In plus, completeaza estetic peisajul curtii tale.



Sursa foto: ivillage.com

2 Hranitoarea pentru pasari ecologica

Esti un partizan al stilului de viata ecologic? Ce spui de o hranitoare pentru pasari eco transparenta, agatata de o sfoara obisnuita, care ofera adapost musafirilor flamanzi pe vreme rea si iti permite sa ii vezi cum se hranesc in interior?




Sursa foto: ivillage.com

3 Hranitoarea pentru pasari avangardista

Iti plac decoratiunile avangardiste? Inseamna ca vei adora o hranitoare de pasari cu design sculptural si futurist, precum cea conceputa de Eva Solo. Hranitoare ofera umbra, protectie impotriva precipitatiilor si spatiu de depozitare pentru seminte si firimituri.


Sursa foto: ivillage.com

4 Hranitoare pentru pasari cu acoperis

Un alt model de hranitoare pentru pasari moderna este realizat de designerul Marcel Wanders si contine o farfurie clasica, aparata de un acoperis conventional, amandoua atasate unei sfori. Partea de sus ofera protectie impotriva intemperiilor vremii, pe cand farfuria este perfecta pentru un ospat pe cinste!

Sursa foto: ivillage.com

5 Hranitoare pentru pasari sofisticata

Toate fiintele adora arhitectura anilor '50, inclusiv pasarile, cred designerii Teddy Luong si Dennis Cheng, care au conceput o hranitoare de pasari cu adevarat sofisticata. Partea de sus a hranitoarei este detasabila, pentru depozitarea semintelor, care cad apoi in tavitele din care mananca pasarile.

Sursa foto: ivillage.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului