Amenajarea gradinii

#ghivece gradina #decor gradina #ghivece flori #amenajarea gradinii

5 ghivece "altfel" pentru florile tale preferate

Daca iti plac florile, atunci cu siguranta le vei gasi un loc in gradina. Insa nu este suficient sa le plantezi si sa le ingrijesti, trebuie sa le si pui in valoare. Si una dintre cele mai simple metode este sa alegi niste ghivece speciale, care vor face acest lucru. Iata 5 idei:

1. Ghivece-saboti

Cu siguranta ai mai vazut aceasta idee, insa nu te-ai gandit ca este atat de simplu sa o pui in aplicare. Sabotii din ceramica sunt perfecti pentru florile de gradina deoarece lasa planta sa respire. In plus, daca le faci cateva gauri fine cu bormasina, surplusul de apa se va scurge singur si nu va trebui sa-ti faci griji ca ai putea sa ineci planta. Daca nu ai saboti si nici pe cineva care sa-ti aduca din Olanda originalul, poti folosi cizme de cauciuc in culori vesele, chiar incaltaminte mai veche pe care o poti reinventa astfel. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului