Amenajarea gradinii

#gradina primavara #pregatiri primavara #amenajare terasa #amenajare gradina

5 decoratiuni ieftine pentru gradina si terasa

A venit vremea sa iti faci lista de cumparaturi pentru redecorarea gradinii si terasei din curte. Nu te teme, cu putina inspiratie vei fi in stare sa dai o noua infatisare acestor spatii fara sa iti epuizezi bugetul. Iata ce decoratiuni ieftine poti folosi pentru un nou decor al gradinii!

1. Un racitor de bauturi

Vasele metalice sunt perfecte pentru pastrarea la rece a bauturilor racoritoare in zilele insorite. Indiferent daca esti gazda unei petreceri sau doar vrei sa savurezi in liniste o bautura revigoranta dupa o zi de munca in gradina, o galeata metalica este recipientul perfect in care sa iti asezi bautura la gheata. Partea buna este ca nici nu se dovedeste o achizitie scumpa, o galeata metalica din inox costand doar 90 de lei.

Sursa foto: amazon.com

2. Mobilier de terasa

Poate ca este vremea sa dai o noua imagine terasei cu cateva piese de mobilier. Nimic mai potrivit pentru acest lucru decat un set de mobilier pliabil de terasa. Stilul de mobilier bistro este perfect pentru un decor minimal, masa si scaunele pliabile fiind usor de transport si depozitat in caz de vreme rea. Pretul este si el convenabil: intre 185 si 200 lei.

3. Cos de picnic

Nu conteaza neaparat unde vei intinde masa in momentul in care vei primi vizita invitatilor. Cosurile de picnic din impletituri sunt perfecte atat pentru o masa servita la iarba verde, cat si pentru transportul tacamurilor si a altor accesorii la masa de pe terasa. In functie de marimea acestuia si de accesoriile cu care este dotat, un cos de picnic poate costa intre 100-350 de lei.

4. Perne decorative

Vrei ca mobilierul tau de terasa sa capete un aer nou? Nu trebuie sa investesti bani intr-un nou set de mobila pentru terasa. Este de ajuns sa schimbi infatisarea pernelor decorative de pe canapele si fotoliile din ratan. Pernele decorative pot fi achizitionate la preturi de maxim 10 lei, in timp ce husele de protectie pentru exterior pot atinge preturi de 50-70 de lei.

Sursa foto: pifagor-design.ru

5. Ambianta sonora

Terasei tale de acasa ii mai lipseste un singur lucru pentru a fi perfecta: ambianta muzicala. "Swansea beach radio" este un radio perfect pentru terasa, care poate fi conectat la un iPod sau alt gadget similar pentru a reda muzica preferata. Radioul este rezistent la conditiile de exterior: ploaie, praf, umezeala si costa doar 160 de lei.

Sursa foto principala: jamiehempsall.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare