Amenajarea gradinii

#garduri prefabricate #intretinere garduri #garduri beton #konkret line #gard #consultant #constructii

5 calitati esentiale ale gardurilor prefabricate din beton

Ti-ai construit o casa? Acum trebuie sa ii faci si un gard care sa se potriveasca noii constructii. Solutia ieftina, rapida si durabila e data de gardul prefabricat din beton. In plus, confera si siguranta si un design foarte elegant.

Tehnicile moderne de fabricare a gardurilor permit o multime de inovatii, astfel incat sa poti adapta aceasta constructie oricarui tip de cladire. Daca ti-ai construit o casa la munte, cel mai probabil iti vei dori ca gardul sa para din lemn pentru a se integra cat mai bine perisajului. In oras, evident ca iti vei dori o combinatie de ciment cu fier forjat, iar daca ai o vila intr-o zona rezidentiala din afara orasului cel mai probabil vei alege unul cu aspect de caramida sau piatra. Orice optiune ai, la Konkret Line gasesti tot ce iti doresti. In plus, ai la dispozitie si specialisti care sa te ghideze astfel incat sa faci cea mai potrivita alegere.

Rezistenta sporita

Cum ar fi ca gardul pe care il construiesti acum sa arate la fel de bine si peste cinci decenii? Ei bine, se poate! Realizate din materiale certificate european, prin tehnici ultra moderne, gardurile prefabricate din beton Konkret Line au o durata de viata care depaseste cu brio 50 de ani datorita aditivilor inclusi in reteta betonului care reduc proportia apei. Calitatea betonului folosit este inca un criteriu care confera constructiei unui gard rezistenta in timp si siguranta. Asadar, de ce construiesti tu acum sunt sanse mari sa se bucure si nepotii tai.

Pretul mic

Multa lume este tentata sa creada ca ceva ieftin e de calitate indoielnica. Insa Konkret Line a demonstrat ca se poate sa produci piese bune si rezistente si care sa nu coste foarte mult. In oferta firmei vei gasi la preturi accesibile o gama variata de garduri prefabricate din beton cu modele britanice, unice in Romania.

Montajul rapid

Un alt atu al gardurilor prefabricate din beton este ca se monteaza extrem de rapid. SpecialistiiKonkret Line spun ca un gard cu lungimea de 100 de metri este ridicat in cel mult 5 zile. Asta daca iti imprejmuiesti toata curtea cu gard, insa daca ai doar o deschidere de 8-10 metri, atunci lucrurile se simplifica si durata montajului scade proportional. In plus, la cerere, poti beneficia si de o echipa de muncitori profesionisti care sa se ocupe de instalarea panourilor sau a portii.

Intretinere simpla

Un gard din prefabricate din beton este mai usor de intretinut ca unul din lemn, spre exemplu. Pe panourile prefabricate se poate aplica impermeabilizant, ceea ce le prelungeste durata de viata. In vreme ce lemnul lucreaza in timp, uscandu-se, cu gardul din prefabricate din beton nu ai aceasta problema, el pastrandu-si forma initiala.

Tentatie mica pentru hoti

Gardurile din prefabricate si portile metalice descurajeaza hotii intrucat sunt masive si par mult mai greu de trecut. In plus, faptul ca au o structura opaca, tentatia patrunderii prin efractie este redusa. Pentru siguranta, se poate monta pe stalpi sarma ghimpata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare