Amenajarea gradinii

#amenajare gradina #plaja in gradina #curte copii

4 ponturi pentru a te simti ca la plaja la tine in curte

Unele dintre placerile copiilor pe timpul verii sunt joaca in nisip si zbenguiala prin apa. Pentru a le aduce un strop de bucurie celor mici, in fiecare zi, poti amenaja un spatiu care sa ii duca cu gandul la timpul petrecut la mare. Cu putina imaginatie si cateva ustensile utile, vei reusi sa amenajezi o plaja de vis, chiar la tine in curte. Iata cateva idei care te-ar putea ajuta!

1. "Piscina" cu nisip

Cu ajutorul catorva sipci poti construi un spatiu in care sa pui nisip. Astfel, copilul tau se va putea juca, construind castele din nisip si, in plus, va fi in siguranta, la tine in curte. Pentru a-l proteja de razele soarelui, este important sa folosesti o umbrela suficient de mare cat sa acopere intreaga suprafata de joc.

2. Leagane in nisip

Amenajarea unui spatiu de joaca este un alt mod in care le poti aduce zambetul pe buze copiilor. Pentru aceasta, poti agata de crengile rezistente ale unor copaci doua leagane unde cei mici sa se poata juca in voie. La nivelul solului, poti construi un suport in care sa pui nisip, astfel incat cei mici sa poate simti firele de nisip sub picioare si sa se simta ca in parcul de distractii de la mare.

3. Baldachin in nisip

Eleganta unui baldachin la tine in curte se va imbina in mod armonios cu jucariile de vara ale copiilor si cu nisipul fin. Asadar, pozitioneaza un baldachin in curte si inlocuieste patul standard cu nisipul de la mare. Agata cateva felinare pentru a le oferi sansa copiilor sa se joace si pe timpul noptii si cu siguranta vei observa fericirea de pe chipul lor.

4. Cada de nisip cu bancute

Daca vrei sa ii oferi copilului conditii cat mai bune de joaca, poti alege sa ii construiesti o cada cu bancute in care sa pui nisip. Astfel, copilul se va putea juca in voie impreuna cu prietenii sai, construind castele sau diferite forme de animalute si va sta si confortabil pe bancutele amplasate pe suprafata cazii. Construirea acestei cazi nu este costisitoare, iar bucuria de pe chipul copiilor este de nepretuit.



Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului