Amenajarea gradinii

#amenajari #spatiu de lucru #atelier #amenajare gradina

4 idei pentru amenajare a unor spatii de lucru in aer liber

Munca la birou poate fi obositoare, iar spatiul inchis iti poate da dureri de cap. Daca tot este vremea frumoasa, poti alege sa-ti amenajezi un birou in mijlocul naturii, unde sa te poti bucura de aerul proaspat si ciripitul linistitor al pasarelelor. Iata cateva idei care te-ar putea ajuta sa-ti amenajezi un birou in aer liber!


1. Birou in stil vintage

Pentru a munci cu mai mult spor si placere, iti poti amenaja un birou in stil vintage, in curtea ta. Magazia in care tii lucrurile vechi, ramase de la bunici, poate deveni un adevarat "magazin de mobila". Asadar, un birou vechi si un scaun din lemn masiv sunt principalele obiecte de mobilier de care ai nevoie. In cazul in care gasesti si o masina de scris, poti inlocui laptopul cu aceasta. In acest fel, munca la birou va fi mult mai placuta, iar productivitatea mai mare.


2. Birou de echipa

Sedintele nu vor mai parea la fel de lungi si plictisitoare daca vei schimba locul de desfasurare. Ia-ti echipa si muta-te in aer liber. Construieste un fel de solar in curtea firmei si tine sedintele acolo. Aerul proaspat va contribui la oxigenarea creierului, iar ideile nu vor intarzia sa apara.


3. Birou in foisor

Spatiul prea mare din curte nu merita sa fie lasat de izbeliste. Profita de locurile frumoase de la tine din gradina si construieste-ti un foisor unde sa iti petreci zilele, lucrand. Astfel, fiind inconjurat de verdeata si pasari, vei fi mult mai creativ si chiar ai putea termina treaba mai repede decat in mod obisnuit.


4. Birou in mijlocul unei sfere

Daca te-ai saturat de agitatia de la locul de munca, de galagia permanenta si de multimea de oameni care trec in fiecare zi prin fata biroului tau, este timpul sa faci o schimbare! Amenajeaza in curte un birou inedit, in care sa te simti bine si nu fii deranjat. Astfel, in interiorul unei constructii sferice din sticla iti poti amenaja locul tau retras unde sa muncesti. Pentru a fi cat mai productiv, asigura-te ca ai o coenxiune buna la internet, astfel incat sa poti tine legatura cu ceilalti si nu uita sa iti iei cu tine documentele importante.



Sursa foto: beautyharmonylife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului