Amenajarea gradinii

#mobilier #mobilier gradina #amenajare gradina #design mobilier #alegere moilier

4 designuri de mobilier pentru o gradina moderna

Chiar daca temperaturile de afara tin sa iti aminteasca faptul ca inca este iarna, ar trebui sa stii ca nu este prea devreme sa cauti un mobilier potrivit pentru gradina. Din contra, daca iti pregatesti din timp coltul pentru relaxare, poti beneficia de reducerile din afara sezonului si poti cauta fara stres modelele care iti plac cel mai mult.

1. Mobilier din snururi rezistente

Pentru o gradina moderna, este bine sa te orientezi spre seturile care contin mai multe piese de mobilier realizate din acelasi material. De exemplu, poti opta pentru un set de gradina format din masuta de cafea, taburet, fotoliu si scaune.

In 2014, in tendinte este mobilierul realizat din snururi rezistente, tratate in asa fel incat sa faca fata intemperiilor si schimbarilor de temperatura. Cat despre culori, aici intervine simtul tau estetic, insa pentru un plus de eleganta, este bine sa alegi o culoare neutra sau o combinatie cromatica neutra.

2. Mobilier din plastic

Mobilierul din plastic este ideal pentru o gradina moderna, plina de culoare si vitalitate, iar pe deasupra este si prietenos cu bugetul tau. In general, scaunele si masutele din plastic pentru exterior au preturi mult mai mici decat alte tipuri de mobilier, rezista bine la intemperii si au un design simplu, dar captivant, care te atrage sa-ti petreci timpul afara in zilele frumoase de primavara si de vara.

3. Mobilier din lemn si ratan

Mobilierul din lemn si ratan este perfect pentru gradina moderna, asadar poti incepe inca de pe acum sa cauti un model care se potriveste decorului tau. Ratanul este un material rezistent, dar pentru a-l proteja si a-i prelungi viata este bine sa il amplasezi intr-un spatiu ferit de soarele prea puternic si de ploaie.

4. Mobilier din burete

Nu in ultimul rand, pentru gradina poti alege un mobilier din burete, pe suport din lemn sau din ratan. Un atfel de set poate contine mai multe fotolii individuale, care se pot uni pentru a forma o canapea mare si confortabila. Pretul pentru un astfel de mobilier de gradina poate fi mai piperat, dar pana la primavara ai timp sa cercetezi piata si sa alegi o oferta avantajoasa.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului