Amenajarea gradinii

#amenajare gradina #barca #decoratiuni gradina

4 decoratiuni pentru gradina realizate dintr-o barca veche

Simplitatea sta la baza unui design inedit atat in ceea ce priveste amenajarea casei, cat si a gradinii. Daca poti combina elementele vechi cu cele noi, astfel incat sa se creeze o armonie, spatiul amenajat de tine va fi cu adevarat incantator. Pentru redecorarea gradinii te poti folosi de obiecte vechi care iti ocupa locul prin curte degeaba. Decoratiuni inedite pentru gradina poti obtine dintr-o barca veche. Daca nu o mai poti folosi pentru plimbarile pe apa, nu inseamna ca trebuie s-o arunci. Iata cateva idei pentru folosirea unei barci in decorarea gradinii!


1. Ghiveci pentru flori

Una dintre intrebuintarile unei barci vechi ar putea fi cea de ghiveci pentru plante. Astfel, vei reusi sa iti faci o mica gradina in interiorul barcii. Poti sadi ierburi aromatice, flori parfumate sau chiar arbusti. Felul in care aranjezi plantele depinde de dimensiunea barcii. Cu cat este mai mare, cu atat gradina va arata mai bine.


2. Pat confortabil

Pentru zilele in care iti doresti sa te relaxezi si sa-ti pui ordine in ganduri, iti poti amenaja in gradina ta un mic colt de meditatie. In acest sens, poti folosi barca pe post de pat. Foloseste o copertina pentru a fi protejat de razele puternice ale soarelui si odihneste-te in barca amplasata chiar in gradina ta.


3. Loc de joaca pentru copii

Barca o poti folosi si pentru a-i amenaja copilului un loc de joaca unde sa-si petreaca timpul alaturi de prieteni. Pentru ca spatiul de joaca sa fie cat mai aproape de stilul copilului, este important sa reconditionezi putin barca. Asadar, vopseste ambarcatiunea intr-o nuanta vesela si adauga o umbrela pentru ca prichindelul sa stea la adapost. In plus, ii poti aduce si nisip, astfel incat sa se simta ca la plaja.


4. Bucatarie exterioara

Dintr-o barca veche poti crea chiar o bucatarie exterioara, astfel ca, atunci cand prietenii vor veni in vizita, veti putea petrece timpul in aer liber. Adauga bucati de lemn, astfel incat sa alcatuiesti niste rafturi si barca ta va deveni un adevarat dulap pentru depozitarea alimentelor.



Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului