Amenajarea gradinii

#gradina #vedete gradinarit #gradinarit organic

3 vedete feminine indragostite de gradinaritul organic

Vedetele de la Hollywood stiu cat de important este sa aiba un stil de viata echilibrat pentru a-si pastra frumusetea si sanatatea, tocmai de aceea aleg sa se mute departe de vacarmul marilor orase, undeva la tara. Multe dintre celebritatile feminine pe care le indragim sunt dispuse sa renunte la rochiile de gala pentru o pereche de manusi de gradinarit, o palarie din paie si o perehe de cizme. Gradinaritul organic este cea mai noua moda printre vedetele de la Hollywood.

Chiar daca agenda incarcata nu le permite sa-si ocupe timpul doar cu ingrijirea legumelor, atunci cand gasesc cateva clipe libere, se refugiaza in gradinile lor organice si intreprind activitati simple, cum ar fi udatul, plivitul sau fertilizarea solului. Urmatoarele trei vedete feminine sunt cunoscute pentru faptul ca promoveaza gradinaritul organic.

1. Gwyneth Paltrow

Desemnata "cea mai frumoasa femeie din lume", Gwyneth Paltrow vrea sa imbatraneasca frumos, asa ca a intrat in randul vedetelor vegetariene. Deoarece obisnuieste sa consume foarte multe legume, Gwyneth s-a infiintat propria gradina organica, de care este tare mandra. De la ierburi aromatice pana la legume mai pretentioase, cum sunt rosiile si vinetele, Gwyneth Paltrow cultiva de toate, iar regula de aur este: fara pesticide!

Actrita din "Iron Man" spera ca in viitor sa-si poata construi propria ferma si sa aiba mai mult timp pentru gradinaritul organic.



Sursa foto: neuroticnewyorker.com

2. Elizabeth Hurley

De cand nu mai este asaltata cu roluri in filme importante, Elizabeth Hurley s-a reprofilat. In urma cu 4 ani, actrita a cumparat o ferma organica in regiunea Gloucestershire din Anglia, se ocupa cu drag de gradinaritul organic si chiar merge la targuri de legume pentru a-si vinde roadele neatinse de substante chimice. Cu cerealele organice, Elizabeth Hurley hraneste si animalele de la ferma si se implica in concursuri regionale de gradinarit organic.



Sursa foto:modelinia.com

3. Julia Roberts

Julia Roberts detine trei proprietati de vis in New Mexico, New York si Malibu. Atunci cand vrea sa se relaxeze si uite de fotografii insistenti, Julia Roberts se refugiaza in gradina ei organica din Malibu, unde creste legume bio si ii invata pe copiii ei cat de importanta este alimentatia sanatoasa.

Vedeta sustine ca este pasionata de gradinaritul organic si ii incurajeaza pe oameni sa cumpere alimente organice, care nu au fost stropite cu pesticide si alte substante nocive.


Sursa foto: nydailynews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului