Amenajarea gradinii

#picnic #gradina #picnic gradina #organizare picnic gradina

3 optiuni pentru un picnic reusit in gradina

Vara este sezonul picnicurilor, iar felul in care te pregatesti pentru aceste petreceri campenesti este extrem de important pentru reusita lor. Accesoriile pentru aceasta activitate te pot ajuta sa transformi picnicul intr-o experienta deosebita, iar confortul si partea decorativa sunt elemente de care sa tii cont atunci cand pregatesti masa in aer liber. Iata ce optiuni poti avea pentru un picnic reusit!


1. Optiunea economica: cuverturi

Daca iti doresti sa mergi la picnic, insa nu vrei sa investesti bani intr-un accesoriu special dedicat pentru acest tip de relaxare, poti alege sa folosesti una dintre cuverturile pe care le ai deja prin casa.

Avantajul cuverturii este rezistenta, astfel ca iti va oferi confortul de care ai nevoie pentru a te simti bine, in mijlocul naturii. Pentru un plus de culoare, poti alege cuverturi cat mai colorate, astfel incat sa creezi un mediu vesel de distractie.


2. Optiunea confortabila: covorul de picnic

Picnicul este, inainte de toate, un moment de relaxare si buna dispozitie, motiv pentru care sa ai un anumit confort este unul dintre aspectele importante. Pentru a obtine confortul de care ai nevoie, poti alege pentru picnic un covor special.

Acesta este suficient de gros, astfel incat sa nu simti niciun fel de disconfort din partea solului si are si un strat izolator care blocheaza patrunderea umiditatii. Mai mult decat atat, covorul pentru picnic este extrem de practic, intrucat se strange usor si are si manere, astfel ca este usor de transportat.


3. Optiunea decorativa: fata de masa

Daca vrei sa creezi o atmosfera cat mai primitoare si eleganta in acelasi timp, poti alege sa folosesti pentru picnic fata de masa. Uita de confortul pe care ti-l da covorul si alege aspectul inedit.

O fata de masa in carouri este de preferat pentru picnicurile in mijlocul naturii. Pentru a te simti cat de cat bine, poti folosi perne colorate pe care sa stai, astfel incat sa nu simti niciun fel de disconfort. Vei obtine asadar un loc placut unde sa te simti bine si sa petreci clipe frumoase alaturi de prieteni.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare