Amenajarea gradinii

#petrecere #sticle goale #refolosire sticle goale

3 moduri creative sa refolosesti sticlele goale dupa o petrecere

In natura, nimic nu se pierde, totul se transforma. Acelasi lucru trebuie sa se intample si cu sticlele goale din locuinta ta, ramase in urma unei petreceri de sambata seara. Imediat dupa ce pleaca musafirii, poti sa incepi formularea strategiei refolosirii sticlelor goale, ghidandu-te dupa ideile creative pe care ti le prezentam mai jos!

Forma unica si diversele nuante ale sticlelor de vin, de pilda, le recomanda pentru a deveni obiecte interesante de decor. De pilda, o sticla verde se poate integra perfect in decorul gradinii, pe cand o sticla albastra de Chardonnay umpluta cu beculete colorate poate sa devina un corp de iluminat fascinant in livingul tau.


1. Vaza pentru flori din sticle goale

Cel mai simplu mod de refolosire a sticlelor goale este cel prin care le transformi in vaze pentru flori. Daca eticheta produsului este suficient de artistica, poate fi lasata pe sticla. Alte variante sunt indepartarea etichetei si vopsirea sticlei sau decorarea recipientului cu autocolante inedite.


2. Corpuri de iluminat din sticle goale

O cale excelenta de a induce o atmosfera placuta si relaxanta acasa este sa transformi cateva sticle goale in corpuri de iluminat, prin mai multe tehnici ingenioase. O varianta este sa apelezi la o geamgerie si sa rogi mesterul sa iti taie fundul sticlelor si sa finiseze marginile, astfel incat sa poti introduce in interior instalatii de Craciun in nuantele dorite.



Poti chiar sa imbraci sticla intr-un macrame superb, pentru un look vintage cu adevarat fermecator. Pana si becurile clasice arata minunat, odata introduse in banale sticle goale transparente sau colorate.



Ai mai multe sticle de jumatate de litru sau mai mici, colorate in nuante interesante? Poti sa le folosesti ca suport inedit pentru lumanari, rezultatul este spectaculos si original.


3. Decoratiuni pentru gradina

Refoloseste sticlele goale ramase de la o petrecere pentru gradina ta din interior sau exterior, pe post de suport agatator, decoratiune pentru ghiveci sau ca despartitor pentru zonele cultivate din gradina!





Sursa foto: brightnest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului