Amenajarea gradinii

#relaxare #foisor #amenajare gradina #casuta din copac

3 locuri in care sa evadezi chiar la tine in gradina!

Daca stresul de la locul de munca si grijile cotidiene te-au obosit foarte tare, la finalul zilei cel mai bun mod de a scapa de toate apasarile este sa iti gasesti un loc in care sa te refugiezi si sa iti pui ordine in ganduri. Un loc linistit, ferit de zgomot il poti gasi chiar la tine in gradina. Iata cateva idei care te pot ajuta sa iti creezi un loc de relaxare in spatiul din jurul casei!


1. Casuta din copac

Casutele din copaci te pot duce cu gandul la copilarie, la vremea in care erai dornic sa experimentezi si sa descoperi lucruri noi, iar momentul in care te-ai hotarat sa iti construiesti o casuta in copac unde sa te poti juca alaturi de prietenii tai, sigur ti-a ramas in minte. Ei bine, daca atunci nu ai avut forta necesara sa duci la bun sfarsit proiectul, este timpul sa revii la ideile copilariei. O casuta in copac este locul perfect in care te poti relaxa, intrucat este inconjurata de multa verdeata, ceea ce iti va da o stare de liniste.


2. Foisor modern

Un alt loc in care te poti binedispune dupa o zi stresanta este intr-un foisor. Acest spatiu retras pe care il poti amenaja la tine in gradina este locul in care poti veni sa citesti, sa asculti muzica sau sa iei cina. In acest sens, il poti decora cu o canapea confortabila si o masuta sofisticata, astfel incat, cat timp stai in foisor, sa te poti detasa de problemele din timpul zilei si sa-ti pui ordine in ganduri.


3. Oul magic din gradina

Jocul de-a v-ati ascunselea din vremea copilariei poate fi un punct de inspiratie pentru a crea un loc cat mai retras, dar, in accelasi timp, confortabil, in care sa te poti relaxa si binedispune. O idee in acest sens este oul magic din gradina. Construit ca o mica locuinta pentru copii, oul magic poate fi capitonat pe interior cu perne confortabile si chiar spoturi de lumina.

Acest model de "minicasuta" in gradina este realizat dupa tiparul fotoliilor, folosite pentru amenjarea locuintei. Oul magic poate fi amplasat langa un copac sau in apropierea unor plante parfumate, astfel incat timpul petrecut in interiorul lui sa fie cat mai placut.



Sursa foto: hgtvgardens.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului