Amenajarea casei

#perete #ziua indragostitilor #decor #inimioare #inimioare 3 D

Infrumuseteaza-ti casa decoratiuni cu inimioare 3D!

Ziua Indragostitilor se apropie, astfel ca nu ar strica sa demarezi din timp personalizarea locuintei tale cu decoratiuni specifice. Daca locuiesti impreuna cu persoana iubita, ii poti face o surpriza demna de o Zi a Indragostitilor memorabila. Noi iti propunem sa optezi pentru un miniproiect care te va face sa te simti din nou ca un adolescent indragostit: peretele cu inimioare 3D de hartie.

Ai nevoie de:

  • cateva coli de hartie rosie
  • un creion
  • o forma pentru conturarea inimioarelor
  • foarfece.

Pasul 1

Contureaza cu ajutorul unei forme de plastic/metal pe foaia de hartie mai multe inimioare. Incearca sa conturezi cat mai multe pe o singura foaie, ideal fiind ca acestea sa aiba dimensiuni diferite, astfel incat efectul vizual sa fie unul cat mai reusit.

Pasul 2

Decupeaza fiecare inimioara cu ajutorul unei foarfece sau a unui cutter. Nu te grabi, pentru a reusi sa decupezi inimoarele perfect, fara sa iti tremure mana si fara sa depasesti conturul.

Pasul 3

Taie un centimetru de la mijlocul inimioarei, aplica putin lipici pe cele doua margini taiate, iar apoi uneste-le si tine apasat pana cand acestea raman impreunate si formeaza o inimioara 3D.

Pasul 4

Lipeste inimioarele pe un perete. Este de preferat ca peretele sa fie zugravit intr-o nuanta deschisa, de bej, crem, roz pal ori alb. Evita sa aplici inimioarele pe un perete colorat sau pe unul cu tapet. Nu vei face decat sa incarci vizual incaperea respectiva, iar efectul sa nu fie cel sperat.



Cu siguranta partenerul de viata va fi impresionat de surpriza pe care incerci sa i-o faci de Ziua Indragostitilor, cu atat mai mult cu cat este vorba despre decoratiuni sub forma de inimoare, confectionate cu drag.

Ziua Indragostitilor este o ocazie excelenta de a face si alte astfel de lucruri. Sunt activitati pe care tu si jumatatea ta le puteti face impreuna chiar in aceasta zi, pentru a petrece clipe de neuitat. Astfel, puteti realiza impreuna buchetele de flori cu care sa decorati livingul sau dormitorul, colaje personalizate cu fotografii in care sunteti impreuna sau biletele handmade cu declaratii de iubire.

Foto: hhowaboutorange.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea