Amenajarea casei

#brad #mobila #brad in ghiveci #lipsa spatiu #brad abstract #brad cu susul in jos

Vrei un brad de Craciun, dar nu ai spatiu? Iata 5 idei care te vor salva

Iti doresti foarte mult sa ai un brad de Craciun, insa spatiul din casa pare sa faca imposibil acest lucru? Atunci cand nu gasesti un loc pentru un brad de marime medie, exista alte posibilitati de a avea de sarbatori un brad frumos in casa ta.

Iata 5 idei care te ajuta sa exploatezi spatiul la maxim, chiar si atunci cand nu ai loc in casa pentru un brad obisnuit de Craciun:

1 Bradul de Craciun asezat pe mobila

Cumpara un brad de Craciun mic, cu inaltimea de aproximativ un metru. Foloseste un stativ potrivit pentru marimea lui si pune bradul pe o mobila. Gaseste acea piesa de mobilier pe care o poti folosi temporar in alt scop decat cel obisnuit. De exemplu, poti pune bradul de Craciun pe o servanta in living room, pe o noptiera in dormitor, pe dulapiorul pentru pantofi de pe hol, pe un scaun, pe birou etc.

2 Bradul de Craciun abstract, pe perete

Cand spatiul este limitat, si niciun brad natural sau artificial nu poate fi adus in casa, exista, totusi, o solutie de compromis: bradul abstract, construit pe perete. Atunci cand nu ai spatiu pe orizontala, exploateaza-l pe cel pe verticala: peretii sunt intotdeauna la dispozitia ta.

Construieste un decor abstract pe perete, sub forma de brad, folosind stickere decorative, vederi vechi, tablouri mici, litere decorative, beculete de Craciun sau alte obiecte mici. Vei obtine un brad modern, inedit, care va atrage toate privirile.
 

3 Brad cu susul in jos

Bradul cu susul in jos este un tip de brad de Craciun relativ nou pe piata din Romania, aparut in ultimii 2 ani. Acesta este un brad neconventional, care asigura mai mult spatiu in partea de jos si foloseste mai mult spatiul de sus. Bradul cu susul in jos este ideal pentru a fi folosit in colturi si locuri inguste.


4 Bradul in ghiveci

Bradul in ghiveci constituie o varianta ecologica, practica pentru spatiile mici. Urmeaza instructiunile producatorului pentru a mentine planta proaspata si dupa perioada sarbatorilor de iarna. Un brad in ghiveci cu dimensiunea de 130 cm costa de la 200 lei.


5 Brad de Craciun ca tablou

Un tablou handmade poate fi cea mai ieftina modalitate de a avea un brad de Craciun atunci cand nu ai loc pentru unul obisnuit. Construieste pe o plansa un brad din diverse materiale: plastic, lemn, hartie, tesaturi etc. De exemplu, poti crea un brad de Craciun din bucati neregulate de lemn.




Sursa foto: thedailygreen.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare