Amenajarea casei

#mobilier #bucatarie #coltar #bucatarie open space #bucatarie ultramoderna

Vrei sa-ti reamenajezi bucataria? Iata 5 designuri din care te poti inspira

Bucataria nu mai este de mult timp doar un spatiu in care gatesti si stai la masa, ci este si locul in care intri pentru a te simti confortabil si a te relaxa alaturi de familie si de prieteni. Dar amenajarea bucatariei nu este atat de simpla pe cat pare la prima vedere, mai ales cand gasesti zeci de modele de mobilier si zeci de decoratiuni care iti fac cu ochiul. Cum sa le combini, ce nuante sa alegi, cum sa creezi o armonie vizuala? Daca si tu ti-ai pus aceste intrebari, inseamna ca vei fi incantat sa descoperi cateva designuri moderne pentru bucatarie, din care sa te inspiri.

1 Bucatarie open space

Bucataria open space devine din ce in ce mai populara in randul persoanelor care vor sa aiba un spatiu dedicat gatitului si un spatiu separat pentru amplasarea mesei. Alege nuante pastel pentru pereti si o culoare neutra pentru pardoseala, astfel incat sa creezi impresia de spatiu mai mare.

2 Bucatarie cu un coltar in centru

Coltarul pentru bucatarie este amplasat in cele mai multe cazuri in coltul incaperii, pentru a se face economie de spatiu, insa ce ai spune daca ti-ai reamenaja bucataria si ai aseza coltarul in centrul incaperii?

3 Bucatarie cu aspect industrial

Corpurile de iluminat mari si lungi, realizate din inox, ofera bucatariei un aspect industrial. Daca iti place acest stil, poti opta si pentru amplasarea in centrul incaperii a blatului prevazut cu chiuveta si spatiu pentru mancat.


4 Bucatarie cu ferestre mari

Ferestrele mari arata excelent intr-o bucatarie in care predomina nuantele deschise. Pentru a pastra simplitatea decorului, poti renunta la accesoriile pentru ferestre, insa, daca lumina este prea puternica, poti folosi jaluzele sau perdele colorate. Acestea vor revitaliza aspectul bucatariei si vor aduce un plus de veselie.

5 Bucatarie ultramoderna

Bucatariile ultramoderne au un design minimalist si sunt echipate doar cu mobilierul de stricta necesitate. Acest design este potrivit in special pentru persoanele care nu obisnuiesc sa gateasca mult si des, ci prefera sa intre in bucatarie in special pentru a-si bea cafeaua si a prepara gustari.




Sursa foto: pinterest.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea