Amenajarea casei

#baterie incastrata # baterie cada #baterie #cada

Vrei o baterie de cada incastrata? Citeste in continuare si afla propunerile noastre!

Valorificarea la maxim a spatiului dintr-o locuinta ar trebui sa fie prioritatea numarul unu cand vine vorba despre amenajari interioare. In ziua de astazi, daca aveti in plan sa cumparati o locuinta, indiferent daca este vorba despre un apartament sau o casa, probabil o sa observati ca multe dintre cele pe care le vizionati nu sunt construite corect din punct de vedere al eficientizarii spatiului. Fie o sa gasiti holuri prea mari, camere amplasate nu tocmai corect sau spatii care se pierd inutil. Iar daca faceti un calcul, puteti sa pierdeti peste 10 mp, spatiu nefolosit, pentru care platiti foarte multi bani.

Insa, daca faceti parte dintre persoanele norocoase ce isi pot construi casa in totalitate dupa placul lor sau daca ati gasit un apartament care sa fie proiectat intr-un mod ingenios, atunci va felicitam. Insa tot avem cateva sfaturi si pentru voi, sfaturi menite sa va faca locuinta mai luminoasa, mai spatioasa si mai atractiva.

Probabil stiti si voi ca dupa debara sau camera tehnica, baia este cea mai mica incapere din casa. Si, de obicei, baile nu beneficiaza de geamuri luminoase, decat daca nu aveti vecini in jurul vostru. Majoritatea bailor nu au nici macar un geam mic, asa ca iluminarea se face exclusiv cu lumina artificiala.

Asa ca ar fi de preferat sa amenajati baia cat mai ,,aerisit” astfel incat sa compensati lipsa de lumina care ar putea sa creeze senzatia de baie si mai mica. De exemplu, daca aveti ocazia, alegeti o chiuveta care se monteaza direct pe perete, o chiuveta care nu are preaplin. Sau optati pentru pereti ficsi in loc de cabine de dus. Iar daca va doriti o cada, ce ati spune daca v-am recomanda baterii de cada de calitate incastrate? Inainte de a spune ,,nu” din prima, trebuie sa aflati ca nu veti avea probleme cu acestea si ca nu trebuie sa "spargeti" peretii anual pentru a inlocui bateriile. Alegand unele calitative, o sa uitati de schimbatul lor si uitati de mitul care spune ca trebuie sa spargeti peretele pentru a inlocui bateria incastrata. In caz de defectiuni, se schimba doar corpul exterior, practic mecanismul de comanda al bateriei.

Una dintre cele mai elegante si simple baterii de cada pe care vi le putem recomanda este Ideal Standard Ceratherm 100 Baterie cada si dus termostatata, montaj incastrat. Ocupa un spatiu extrem de redus, are termostat si arata foarte bine.

Va doriti un design cu linii ascutite? Atunci va sugeram sa alegeti Reitano Decormax Baterie cada si dus monocomanda incastrata. Se potriveste atat daca doriti sa aduceti o pata de culoare in baie, dar si daca alegeti pentru restul baii culori complementare celor care se regasesc pe baterie.

Daca vreti o baterie inedita, Grohe Essence Baterie cada si dus monocomanda incastrata, negru mat (brushed hard graphite) este pentru voi. Arata foarte bine si o sa ii confere instantaneu baii un alt aspect.

In concluzie, o baterie incastrata nu aduce batai de cap, ci are foarte multe avantaje, atat din punct de vedere vizual, dar si ca utilizare. Ati alege una dintre propunerile noastre?

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea