Amenajarea casei

# bucatarie cu dus #bucatarie #baterii

Vrei o baterie de bucatarie de calitate? Alege una cu dus extractabil!

Bucataria… locul unde ar trebui sa petrecem timp de calitate cu familia si prietenii, locul in care se intampla magie de fiecare data deschidem cuptorul si locul in care avem grija de sanatatea noastra, pregatind cele mai bune alimente. Pentru unele persoane, gatitul este o activitate relaxante, pentru altele este un ritual de la care nu se abat, iar unele persoane gatesc doar de nevoie, fara a gasi o placere in acest lucru. Este in regula daca nu va place sa gatiti, pentru ca pana la urma, nu tuturor ne plac acelasi activitati, iar gatitul nu face exceptie.

 

Indiferent daca va place sau nu sa gatiti, aveti nevoie de o bucatarie complet echipata pentru a va face munca mai usoara. Un aragaz de buna calitate sau o plita (electrica sau pe gaz) si un cuptor vor face diferenta atat in ceea ce priveste timpul petrecut in bucatarie, dar si gustul preparatelor. De aceea este bine sa investiti de la inceput in cele mai bune electrocasnice, care va vor scuti de ceva timp si bineinteles va vor ajuta sa preparati chiar si cele mai dificile retete.

Pe langa aragaz, aveti nevoie si de un frigider care sa pastreze alimentele proaspete mult timp si care sa fie usor de curatat. Este foarte important sa curatati periodic frigiderul, pentru a evita aparitia mirosurilor neplacute si chiar si a mucegaiului. De asemenea, un frigider curatat si dezinfectat va pastra alimentele proaspete mai mult timp, deoarece nu permite dezvoltarea bacteriilor de fermentare.

Si bineinteles ca veti avea nevoie si de o chiuveta incapatoare, cu o baterie calitativa. O bucatarie nu poate fi completa fara chiuveta: este locul unde spalati vasele, unde spalati legumele, fructele si toate alimentele ce necesita clatire. Asa ca este important sa alegeti atat o chiuveta usor de folosit, incapatoare, care sa nu va creeze probleme, dar si o baterie pentru bucatarie care sa va usureze munca. Cel mai simplu este sa optati pentru o baterie cu dus extractabil, pentru ca o sa va ajute in foarte multe privinte. Puteti sa umpleti cratitele cand sunt asezate direct pe aragaz, puteti uda florile, puteti umple un recipient fara sa il mai asezati in chiuveta. La spalatul vaselor o sa va fie mult mai usor sa insistati cu dusul in zonele in care doriti. Si nici nu va mai trebui sa faceti "balet" cu farfuriile mai mari sau tavile pentru a le clati foarte bine.

Iar daca nu stiti ce sa alegeti, va recomandam Grohe Eurosmart Cosmopolitan Baterie de bucatarie monocomanda cu dus extractibil. Este o baterie cu pipa pivotanta, jetul este laminar/dus SpeedClean, este prevazuta cu tehnologia StarLight (finisaj cromat lucios, rezistent la zgarieturi), tehnologia EasyDock ce permite retragerea automata a dusului si tehnologia Zero, ceea ce inseamna ca bateria are un filtru inteligent de purificare a apei.

Avantajele de a utiliza o baterie cu dus extractabil nu se opresc aici, insa va lasam pe voi sa le descoperiti, dupa ce veti achizitiona una. Asteptam parerile voastre in legatura cu bateriile cu dus extractabil, in cazul in care le-ati folosit!

Sursa foto: germanquality.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului