Amenajarea casei

#amenajarea casa #reduceri #mobila #mobilier

Vouchere cadou in magazinele de mobila Elvila de 1 si 8 martie!

Cu ocazia zilelor de 1 si 8 martie, doamnele si domnisoarele sunt asteptate in magazinele de mobila cadou!

In perioada 01 - 08 martie 2011, reprezentantele sexului frumos care intra in magazinele Elvila primesc vouchere de reducere in valoare de 100 ron!


Conditii de utilizare a cuponului de reducere:

 

  • cupoanele de reducere pot fi folosite oricand incepand cu data de 1 martie pana pe 15 aprilie 2011, pentru achizitia de produse de mobilier in valoare de minim 1240 lei (TVA inclus).
     
  • o persoana poate beneficia de mai multe cupoane de reducere, cu conditia insumarii valorii cupoanelor si a valorii minime a achizitiei (exemplu de calcul a valoarii minime de achizitie pentru 5 cupoane : 5x1240 lei = 6200 lei, deci valoarea reducerii pentru o achizitie de 6200 lei este de 500 lei);
     
  • voucherul cadou se cumuleaza cu reducerile acordate produselor aflate in promotie. Pana pe 31.03.2011 in magazinele Elvila beneficiati de reduceri de sezon de pana la 30% la peste 160 produse din colectia de mobila sufragerie , dormitor, bucatarie, birou, canapele si saltele Relaxa, in limita stocului disponibil.


Promotia este valabila in magazinele Elvila din orasele: Alba Iulia, Alexandria, Bacau, Baia Mare, Botosani, Beius , Brad, Braila, Brasov, Bucuresti, Calarasi, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Mizil, Petrosani, Ploiesti, Suceava , Targu Mures, Timisoara, Vaslui.

Va invitam cu drag in magazinele noastre pentru a beneficia de aceste vouchere de reducere cadou si pentru a achizitiona piesele de mobilier dorite!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea