Amenajarea casei

#casa #imobiliare #blitz # blitz imobiliare #vizionare casa #cluj-case.ro

(P) Vizionarea, un pas important spre casa ideala!

Stim cu totii care sunt cei mai importanti pasi de parcurs spre achizitia unei locuinte: stabilirea bugetului, stabilirea echipei cu care lucrezi, intalnirile de vizionare, negocierile, cumpararea.

Etapa de vizionare este poate cea mai lipsita de stres dintre toate aceste etape. Practic, acum cumparatorul intra in contact cu ofertele cele mai apropiate de locuinta ideala pe care si-a imaginat-o de la bun inceput. Desenata intial cu stangacia celui ce patrunde pentru prima data in universul imobiliar, beneficiind de consilierea unor specialisti, casa din vis apare din ce in ce mai clar acum: zona, etajul, numarul de camere, compartimentarile, pozitionarea camerelor in raport cu punctele cardinale, finisajele, toate acestea incep acum sa capete contur.

Contur care se estompeaza atunci cand temerile sunt mai puternice decat convingerile abia castigate. Oare fac cea mai buna achizitie? Oare nu pot gasi ceva mai ieftin daca mai astept? Sau poate o locuinta mai spatioasa? Daca peste cativa ani imi doresc o locuinta mai mare, cu cat o voi putea vinde pe aceasta? Zona mea va creste ca si pana acum sau exista zone mai bune? Sunt intrebari care nu fac decat sa produca dezechilibre in modurile de gandire si de actiune ale cumparatorilor.

Aici intervine etapa de vizionare si rolul ei esential! Etapa de vizionare nu face decat sa cristalizeze convingerile, sa elimine temerile si sa ofere raspunsuri la toate intrebarile de mai sus. Cumparatorii, pana in faza de vizionare, nu stiu ce este cu adevarat important pentru ei. Ei si-au facut o lista de asteptari si, in urma vizionarilor, au posibilitatea sa le prioritizeze. Toate gandurile, toate nevoile si sperantele cumparatorilor ofera, in cadrul vizionarilor, corespondentele tangibile. Va oferim un sfat: pentru a avea succes, iar casa aleasa sa fie cat mai aproape de casa din vis, nu mergeti singuri la vizionari! Desi vorbiti aceeasi limba, desi aveti aceleasi ganduri, tu si sotia/prietena ta va imaginati altceva, iar vizionarea va uni visurile voastre.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: vanzari si inchirieri apartamente, case-vile (www.cluj-case.ro), spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea