Amenajarea casei

#e365.ro #ceasuri de perete #cadou #cadoul perfect #ceasuri cu cuc

Vino la e365.ro, aici gasesti cadoul perfect

ADVERTORIAL

Fie ca iti este colega sau iubita, fiica sau mama, prietena sau sora, e365.ro iti vine in ajutor in alegerea cadoului potrivit. Pe e365.ro gasesti cadoul perfect pentru Ea.

Pentru un martisor cu stil, traditie, originalitate e365.ro iti propune ceasurile cu cuc Schneider, Rombach sau Trenkle.

Indiferent de designul ales, traditional sau modern, electronic sau clasic, ceasul cu cuc este cadoul ideal si un adevarat obiect de arta pentru casa, pentru camera copilului sau pentru biroul tau, ce-ti aduce aminte de copilarie si iti ofera cateva momente de nostalgie ori bucurie de fiecare data cand il privesti.

Pentru ca alegerea sa fie cat mai usoara, e365.ro ti-a adus ceasurile fabricate de cele trei companii consacrate in acest domeniu.

Compania Schneider, cu o istorie inca din 1848, are una dintre cele mai mari si mai bine echipate fabrici din Padurea Neagra. Realizate dupa aceleasi metode traditionale dar si cu design contemporan, ceasurile Rombach und Haas imbina traditia si modernul ocupand un loc fruntas in categoria sa „Specialized Black Forest Clock”.

Ceasurile fabricate de compania Trenkle Uhren GmbH pastreaza precizia si calitatea Germana atat de renumita, imbinand tehnologia de ultima ora cu arta traditionala a lucrului manual. Design-ul distinctiv, creativitatea, spiritul de pionoerat si calitatea deosebita garanteaza succesul acestor produse "Made in Germany”.

Pentru ca stim cat de greu e sa alegi un cadou potrivit, oferta noastra nu se opreste aici. iti oferim o gama larga de telefoane mobile si tablete de ultima generatie la cele mai bune preturi, accesorii fashion Puro, Modelabs, Krusell, pentru ca ea sa fie in tendinte dar si articole sport si fitness Kettler sau accesorii pentru antrenament, ca sa ramana in forma.

Daca doresti un cadou pentru fiica ta, e365.ro iti vine in ajutor cu o varietate de jucarii, printre preferatele fetitelor fiind papusa interactiva si educativa Ioana in variantele 'La scoala', 'La Doctor', 'La Supermarket', 'in Vacanta' sau cu Bebelusii Picollina cu peste 100 de functii, care vorbesc in limba romana si canta 16 melodii, in romana si engleza in variantele 'Picollina First Words Baby', 'Picollina Dream Baby', 'Picollina I Love You Baby', 'Picollina Kiss Me Baby'.

Si pentru ca dorim ca toti clientii nostri sa fie multumiti, e365.ro te rasplateste cu puncte de fidelitate care pot fi transformate in produse, la fiecare comanda.

Stim ca timpul este pretios, de aceea te invitam pe e365.ro, magazinul tau de incredere, de unde iti poti alege foarte usor cadourile preferate!

Despre ALPLAST

www.365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare