Amenajarea casei

#verde crud #amenajari interioare #perdea #culoarea anului 2017

Verdele crud, culoarea anului 2017. Sfaturi de amenajare interioara

Prestigiosul institut Pantone a desemnat verdele crud (greenery) drept culoarea anului 2017. O nuanta vie, aprinsa, puternica de verde, are un puternic impact estetic, fiind o culoare ce iese cu usurinta in evidenta si ce pune in valoare restul obiectelor din incapere.

Verdele crud duce cu gandul la primavara, sezonul renasterii, cand iarba reincepe sa creasca, copacii infloresc, iar frunzele inmuguresc. Este o nuanta intensa, care poate improspata orice locuinta, creand o atmosfera vesela, plina de energie si de dinamism in orice incapere.

Pentru a profita din plin de aceasta culoare nu sunt necesare eforturi financiare ridicate, nefiind nevoie de o renovare generala a casei sau a apartamentului. E suficient sa alegeti un covor, un tapet, o perdea, o draperie sau o mocheta verde crud pentru a schimba radical, cu un cost minim, aspectul camerei.

In sufragerie puteti opta pentru un covor cu motive geometrice in diverse nuante de verde, printre care si cea de verde crud, cum e modelul Retro Glass. O alta varianta ar fi o draperie simpla, fara model, precum Incognito, excelenta pentru spatiile modern decorate. Daca cumva aveti un set de fotolii sau o canapea pe care doriti sa le renovati, atunci puteti alege o tapiterie verde cu aspect de plus, cum e Trinity Uni, sau una cu motive exotice, cum e Trinity Papagal.

Bucataria si holul sunt incaperi care au in primul rand un scop practic. Prin urmare, elementele decorative nu trebuie sa epateze, dar nici nu trebuie sa lipseasca cu desavarsire. Verona, o perdea confecÅĢionata tip spaghete, este simpla, dar utila; poate fi pusa fie in fata unei ferestre, fie la tocul usii, neobturand accesul in incapere.

In cazul in care aveti o camera ale carei ferestre dau inspre un balcon sau o terasa, ati putea accentua conexiunea cu natura printr-o perdea cu inele, cu model subtil de iarba, cum ar fi Gras, sau printr-una transparenta, cu imprimeuri cadrilate organza, cum e Lola.

Dormitoarele, camerele de tineret si birourile permit un nivel mai mare de personalizare. Pe langa innoirea covoarelor, perdelelor si draperiilor, se poate opta si pentru schimbarea mochetei sau adaugarea unui tapet intr-o nuanta de verde crud. Tapetul Etno cu fibre de lana de culoare verde, cu model structurat, are un aspect elegant, dar vibrant, creionand o atmosfera energica in incapere.

La mocheta optiunile sunt si mai diverse, cheia fiind insa simplitatea. Fie ca este vorba de Torino, de Favorit sau de Baccarat, toate au modele discrete, care sa vina in completarea celorlalte obiecte din incapere, fara sa fie in cnetrul atentiei.

Daca doriti sa explorati intreaga gama de perdele, draperii, tapiterii, covoare, tapete si mochete in nuante de verde crud, va invitam sa vizitati magazinele Diego. Specialistii nostri va stau la dispozitie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului