Amenajarea casei

#flori #amenajare casa #decoratiuni casa #decor casa #vaze flori

Vazele de flori: ponturi pentru a le integra perfect in decorul casei tale

Primavara este anotimpul florilor frumos colorate si inmiresmate, precum zambilele, freziile sau lalelele. Iar daca alegi sa le inserezi in decorul casei tale, te vei bucura nu numai de prospetimea, dar si de delicatetea acestor plante ornamentale. Asadar, acum este momentul potrivit sa alegi cele mai inspirate vaze, decoratiunile care pot pune cel mai bine in valoare florile de primavara.

O vaza strategic plasata pe o masa, pe o comoda sau pe o etajera ii poate conferi camerei tale un plus de prospetime. Pentru a obtine un decor reusit, iata cateva ponturi care te pot ajuta sa alegi vazele de flori perfecte pentru casa ta!

Alege vaze de dimensiuni diferite

Cand doresti sa iti achizitionezi vaze noi, ar trebuie sa te orientezi spre cele de dimensiuni diferite. De exemplu, poti opta pentru o vaza mica pentru sala de mese. Aceasta iti va permite sa conversezi nestingherit cu oaspetii invitati la masa, fara ca vaza sa se interpuna in vreun fel, cu atat mai mult cu cat si florile vor fi ajustate, astfel incat sa corespunda dimensiunilor vazei.

Investeste intr-o vaza de buna calitate

O vaza de buna calitate, cu o forma deosebita, se poate dovedi o investitie excelenta pentru casa ta. Indiferent ca este confectionata din sticla transparenta sau opaca, aceasta poate da un aer aparte aranjamentului floral. In plus, forma sa speciala va fi cu siguranta admirata de toti invitatii care iti vor calca pragul casei.

Opteaza pentru o vaza trompeta

Datorita formei sale, acest tip de vaza se poate dovedi o optiune la indemana de fiecare data. Vaza trompeta va face orice fel de floare sa arate bine, indiferent de forma sau aspectul sau. Gatul sau largit le permite acestor plante ornamentale sa se aseze cu usurinta, pastrand totusi aspectul bogat al aranjamentului.

Alege vaze in culori neutre

Daca planuiesti sa-ti infrumusetezi casa cu flori viu colorate, atunci este recomandat sa achizitionezi o vaza in culori neutre. Aceasta va pune in evidenta florile, fara a le rapi din frumusete. Iar creativitatea ta va fi cu siguranta admirata!

Sursa foto: wallpaperstop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea