Amenajarea casei

#usi din sticla #usa cu model floral #sticla transparenta #sticla mata #sticla decorativa

Usi din sticla cu modele artistice, pentru o transformare radicala a camerei

Usile de interior realizate doar din sticla cu modele artistice sunt disponibile in orice nuanta si design. Sunt mai scumpe decat usile clasice din lemn cu geam, insa merita sa faci investitia, mai ales daca vrei sa ai o casa eleganta, ultramoderna.

De multe ori, usile din sticla sunt privite cu scepticism, deoarece par greu de intretinut, insa trebuie sa stii ca lucrurile nu stau chiar asa. De fapt, usile din sticla sunt mult mai usor de curatat decat usile din lemn, in cazul in care se murdaresc. Nu-ti trebuie decat un produs pentru curatat geamuri si o carpa moale.

Pe de alta parte, usile din sticla tind sa se zgarie mai usor, de aceea este bine sa fii atent in preajma ei. Pretentioase sau nu, usile din sticla arata foarte bine si pot transforma radical aspectul camerelor.

Usa din sticla cu model floral

De la distanta, seamana cu un tablou realizat de un artist plastic, insa cand te apropii, iti dai seama ca ai in fata ta o usa din sticla. Modelul floral aplicat pe toata suprafata usii iti capteaza pe loc atentia si devine principalul punct de atractie in camera.

Usa din sticla transparenta si model simplu

Desi nu iti confera intimitate, usa din sticla transparenta, cu model simplu, reprezentat de doua papadii, poate fi potrivita pentru un living. Un astfel de model poate desavarsi decorul minimalist al unei incaperi.


Usa din sticla mata

Sticla mata, opaca sau sablata este folosita adesea pentru realizarea usilor de interior, intrucat impidica vizualizarea in intregime a camerei. Sticla mata permite observarea unor umbre, insa nu se poate distinge tot ceea ce se intampla dincolo de usa. Prin urmare, o usa din sticla mata, cu model artistic, poate fi potrivita mai ales pentru un dormitor matrimonial sau pentru o incapere unde ai nevoie de mai multa intimitate.


Usa din sticla decorativa

Sticla decorativa este realizata printr-un procedeu special, astfel incat modelul ales sa fie iesit usor in relief. Spre deosebire de geamul clar, geamul decorativ este laminat in doua straturi, pe unul dintre ele fiind gravat motivul artistic.




Sursa foto: room-decorating-ideas.com,alfaenterprises.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea