Amenajarea casei

#televizor #amenajarea casei #casa #mobilier

Unde asezam televizorul?

In ultimii ani, odata cu evolutia tehnologica si nevoia de informatii,  televizorul a devenit un lucru indispensabil si aproape ca nu exista locuinta care sa detina un astfel de obiect. Indiferent daca preferi ca televizorul sa fie amplasat la vedere sau mai ascuns, in mijlocul camerei sau pe un perete, este recomandat sa-l pozitionezi astfel incat calitatea imaginii si a sunetului sa nu fie distorsionate. Iata cateva locuri in care poti aseza un televizor:


1 Incastrat in mobila


Exista posibilitatea sa-ti achizitionezi mobila dotata cu spatii speciale pentru stocarea televizorului sau a boxelor.

Astfel, televizorul este incadrat pe unul dintre rafturi. In cazul in care vorbim de o camera mica este recomandat sa optezi pentru un mobilier care are raftul destinat televizorului pozitionat mai sus.

Si asta pentru ca odata amplasat aproape de nivelul podelei exista riscul ca sunetul televizorului sa fie distorsionat.

Sursa foto: www.perrylakes.com

 

2 La vedere


Poti sa transformi televizorul intr-un punct central al camerei amplasandu-l in mijlocul ei, pe un suport special.

Opteaza pentru aceasta amplasare mai ales in cazul in care ai o camera cu dimensiuni mari, partial delimitata.

De asemenea, daca sufrageria ta este dotata cu un semineu , chiar si electric, aseaza televizorul pe acelasi perete, deasupra lui. Desigur, in acest caz televizorul cu ecran plat este indispensabil.

Sursa foto: www.digitaltrends.com


3 „Ascuns” in dulap


In cazul in care iti doresti ca televizorul tau sa nu fie amplasat la vedere ai la indemana optiunea de a-l ascunde in spatele usilor unui dulap.

Sursa foto: www.sh3lly.com


De asemenea, poti folosi un panou special care se ridica. Acest panou poate fi chiar un tablou. Astfel vei reusi sa combini arta cu tehnologia intr-o idee practica.

Sursa foto: www.bhg.com


4 Pe perete


Pentru un decor modern, poti amplasa televizorul cu ecran plat direct pe un perete cu ajutorul unor dispozitive speciale de sustinere. O alta optiune este sa amplasezi televizorul pe un perete fals , special creat pentru el.

Este recomandat sa faci in asa fel incat acest dispozitiv sa se incadreze perfect in decorul creat.

De exemplu, opteaza pentru un televizor argintiu in cazul in care incaperea ta are influente glamour si mai este decorata cu obiecte in acelasi nuante. De asemenea, nu uita sa „ascunzi” cablurile lasate la vedere.

Sursa foto: www.home-designing.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea