Amenajarea casei

#dulap metalic #dulap

Un dulap metalic se poate dovedi extrem de util si acasa - iata cum il poti "integra"!

Ideea de a avea un dulap metalic acasa nu era tocmai pe lista celor care tin foarte mult la o estetica prietenoasa a locuintei. Acest lucru se datora in principal nuantelor reci de gri si aspectului sobru al acestui mobilier robust, care pareau destul de dificil de integrat in armonia design-ului interior.

Odata cu aparitia noilor modele insa, intr-o plaja mai larga de culori si intr-o varietate de dimensiuni, incadrarea unui astfel de mobilier in schema de amenajare a casei a devenit o solutie rapid acceptata de toti cei care aveau nevoie de un spatiu generos pentru a-si sistematiza o serie de obiecte si echipamente personale.

Aspect placut si compartimentari inteligente

Acum poti amplasa un dulap metalic in orice incapere, fie ca e vorba de o camera sau un birou, fie de hol, demisol, mansarda sau balcon. Modelele sunt disponibile intr-o gama larga de inaltimi si dimensiuni, de la cele mai mici pana la cele mai mari. Acest avantaj de care poti profita in prezent te va ajuta sa sistematizezi mult mai bine suprafata unui spatiu.

In functie de produsul ales, il poti utiliza pentru organizarea actelor, documentelor importante, hartilor, planselor, medicamentelor, echipamentelor de lucru, colectiilor favorite, obiectelor de curatenie, sculelor si uneltelor. Cu o compartimentare atat de ofertanta si un aspect modern, acest mobilier va arata splendid oriunde il vei pozitiona si va indeplini cu brio cerintele de depozitare.

Daca esti in cautarea unui dulap prin care sa creezi un ambient placut, poti apela la spectrul cromatic diversificat cu impact placut asupra utilizatorilor sau vizitatorilor. Nuante precum alb, albastru, galben, gri, negru, portocaliu, rosu, verde sau antracit vor indeparta orice umbra de monotonie si vor emana de fiecare data o nota atragatoare si eleganta.

Fiind comercializate in culori atat de variate, iti va fi usor sa le armonizezi cu restul pieselor de mobilier folosite sau cu cromatica peretilor, a mochetei sau a jaluzelelor. In functie de preferinte, poti opta pentru modelul cel mai potrivit, astfel incat sa obtii un mediu placut si relaxant.

Organizare optima cu un mobilier profesional

Un dulap metalic nu este doar estetic, ci si foarte practic. Este deosebit de util in decongestionarea unei incaperi, interiorul sau putand adaposti o multitudine de articole. Daca te pasioneaza motociclismul si ai numeroase echipamente si ustensile moto, in acest mobilier le poti ordona cum doresti.

De asemenea, daca iubesti gradinaritul, sculptura, pictura, croitoria sau pur si simplu iti place sa mesteresti tot ce iti pica in mana, cu ajutorul acestui mobilier, poti pastra toate cele necesare activitatii tale intr-un singur loc, evitand haosul. Un model adecvat pentru scule si unelte, dotat cu 1, 2, 3 sau 4 polite, capabile sa sustina greutati intre 30 si 70 kg, poate fi solutia pe care o cauti.

Produsele de curatenie iti dau de furca si au pus "stapanire" pe bucatarie, baie si debarale? Rezolva aceste inconveniente cu ajutorul unui dulap metalic!

In interiorul sau poti pastra in siguranta toate produsele chimice utilizate, eliberand astfel spatiile supraincarcate din locuinta. Aceste modele sunt excelente si pentru organizarea documentelor, bibliorafturilor, cutiilor de arhivare, echipamentelor de munca, dispozitivelor medicale sau medicamentelor. Opteaza pentru un model cu seif sau cutie de valori, iar documentele speciale sau care necesita restrictionarea accesului vor putea fi stocate fara probleme.

Investeste intr-un dulap metalic si scapa de stresul lucrurilor asezate prin toate colturile casei! Aspectul modern, compartimentarea practica si rezistenta vor face ca achizitia ta sa fie una extrem de utila!

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului