Amenajarea casei

#living #amenajare living #design living #amenajarecasa #living masculin

Trucuri pentru a decora in stil masculin livingul

Simplitatea si neutralitatea sunt cuvintele-cheie pentru un decor masculin, mai ales in ceea ce priveste livingul. Orice culoare feminina, precum roz, lila sa fucsia, trebuie sa dispara din peisaj cand vine vorba despre decorul masculin. Albul si culorile sobre, precum maro sau gri, sunt perfecte insa pentru un living sic in stil masculin.

Accesorii si obiecte decorative masculine

Mobilierul si obiectele decorative masculine trebuie sa se axeze pe aceeasi simplitate. In magazinele de specialitate se gasesc numeroase piese decorative elegante, care se potrivesc oricarui tip de personalitate.

Stilul masculin se axeaza in primul rand pe mobilier minimalist, care sa includa accesorii high-tech si console de jocuri.

De asemenea, un decor masculin de efect poate fi realizat cu ajutorul unei colectii de masini in miniatura, combinata cu cartile preferate despre sport. Daca esti pasionat de un anume sport si chiar l-ai practicat, poti sa iti afisezi chiar si trofeele, aranjate in ordine cronologica.

Daca esti pasionat de fotografie, poti sa iti tapetezi unul dintre peretii livingului cu cele mai reusite fotografii. Un portret al unei femei supradimensionat poate fi agatat de asemenea pe un perete. Acesta exprima virilitate, dar, in acelasi timp, si sensibilitate.

Spatii de depozitare

Spatiile de depozitare sunt extrem de importante pentru un decor masculin, mai ales in ceea ce priveste pastrarea ordinii. O biblioteca sic, simpla, poate depozita toate CD-urile si DVD-urile in ordine perfecta.

In cazul in care ai mai multe dispozitive electronice, precum TV, video, Wi-Fi, trebuie sa ascunzi foarte bine si cablurile, pentru a evita accidentele, dar si pentru a mentine ordinea si frumusetea decorului. Cosurile din ratan sau cutiile din plastic sunt si ele necesare intr-o locuinta masculina, deoarece acestea sunt utile pentru depozitarea micilor accesorii sau alte obiecte de uz casnic.

Iluminatul

Intr-o locuinta masculina, lumina trebuie sa fie una difuza, care sa pastreze misterul si sobrietatatea. Lampile de perete, dar si spoturile sunt principalele elemente care nu trebuie sa lipseasca dintr-un living sic, masculin.

Sursa foto: imujer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea