Amenajarea casei

#amenajare bucatarie #bucatarie #decoratiuni interioare

Trucuri geniale care-ti fac bucataria sa para mai luxoasa

Ce faci cand bugetul este limitat, iar bucataria ta are nevoie de o infatisare noua? Nimic mai simplu! Iti lasi imaginatia sa prinda aripi si vei descoperi cum totul in jur capata sens. Cu putin efort, vei reusi sa transformi radocal spatiul in care gatesti.

Trucurile care pot da un aer de lux bucatariei sunt extrem de simple. E suficient sa rememorezi imaginile care te-au lasat cu gura cascata atunci cand ai pasit in casa unor prieteni cu bun gust in materie de amenajari interioare.

Sa fie lumina!

 

La fel ca orice incapere din casa ta, bucataria trebuie sa fie bine iluminata, iar aici nu vorbim doar de lumina naturala. In momentul pregatirii cinei este posibil ca soarele sa nu mai fie sus pe cer, asa ca lumina artificiala trebuie sa scoata la iveala magia acestui loc.

Renunta la aplicele de perete si monteaza cateva becuri cu filament care sa puna in valoare aceasta camera. Alege o pozitie centrala pentru acestea. Daca vrei sa creezi un efect deosebit poti directiona lumina cu ajutorul unor spoturi catre zonele in care te opresti cel mai mult. 

Debaraseaza

 

O bucatarie eleganta este una in care accesoriile nu ar trebui sa stea inghesuite. Asta vizeaza atat zecile de carti postale, abtibilduri si magneti de pe frigider, cat si ustensilele pe care le pastrezi tot timpul pe insula din centrul incaperii. 

Renunta la tot ceea ce pare inutil, goleste usa frigiderului de toate suvernirurile si biletele lipite pe ea de-a lungul timpului, impune un aer minimalist in aceste zone si vei vedea bucataria de acasa in cu totul alta lumina. 

Cocheteaza cu frumosul

 

Chiar daca ordinea trebuie sa fie regula de baza intr-o bucatarie cu tonuri de lux, austeritatea nu este binevenita. Incaperea trebuie sa denote un aer familiar, ca tot restul casei, iar acest lucru poate fi usor transpus in realitate cu ajutorul florilor si accesoriilor cu aer artistic.

Poti opta pentru buchete proaspete de flori, daca ai pe terasa sau in curte o gradina de flori, dar, la fel de bine, florile in ghiveci sau aranjamentele perene ofera o senzatie confortabila spatiului pe care il amenajezi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea